2022 november 29 kedd
KezdőlapCelebDöbbenetes a hasonlóság Lady Gaga és Madonna lánya között

Döbbenetes a hasonlóság Lady Gaga és Madonna lánya között

-

Madonna legidősebb lánya, a 22 éves Lourdes Leont nagyon ritkán láthatja a nagyvilág, ugyanis nem sűrűn mutatkozik nyilvános eseményeken.

Utoljára a Miu Miu tavaszi divatkampányában, modellként vett részt. Divat iránti szenvedélyét nyilvánvalóan édesanyjától örökölte, így nem csoda, hogy mindketten jelen voltak a New York-i divathéten.

A rajongók szerint Madonna lánya kiköpött mása a világhírű énekesnőnek, Lady Gagának.

Lourdest a divathéten a fotósok azonnal lencsevégre is kapták. A róla készített fotók villám gyorsan elterjedtek a világhálón. Több rajongó is azt állította, hogy Madonna elsőszülött lánya nagyon hasonlít Lady Gagára. “Ha valaha is mozifilm készülne Lady Gaga életéről, Lourdes-nek kellene játszania a főszerepet” – fogalmazott egy kommentelő.

Ez a megállapítás több szempontból is érdekes. Először is azért, mert Lady Gagát Madonna munkássága inspirálta, példaképnek tartotta őt. 2011-ben a két világsztár között egyfajta kisebb botrány is kialakult, mivel Madonna azzal vádolta Lady Gagát, hogy a Born This Way című dala egy az egyben koppintása az 1989-ben felénekelt Express Yourself-nek. Azonban nemcsak karrierútjukban vannak közös vonások, hanem gyökereikben is, ugyanis mindketten rendelkeznek olasz felmenőkkel.

Szerinted is ennyire hasonlítanak egymásra?

Ezek is érdekelhetnek