2022 november 28 hétfő
KezdőlapEgészségDöbbenetesen fiatalon lettek nagyszülők... Vélhetően Ők a legfiatalabbak a világon. Alig múltak...

Döbbenetesen fiatalon lettek nagyszülők… Vélhetően Ők a legfiatalabbak a világon. Alig múltak 30 évesek…

-

Ők vélhetőleg a legfiatalabb nagyszülők. Persze a statisztikát nehéz szentírásnak tekinteni, hiszen az elmaradottabb országokban, rossz körülmények között élő családoknál ezt nehéz követni és vélhetőleg vannak olyanok, akik érdemesebbek is a címre, de most nézzük az átlag középosztályt.

Jenni és Richard Medlam valószínűleg a világ legfiatalabb nagyszülei. Alig töltötték be a harmincat, amikor a lányuk bejelentette, hogy terhes. A leendő nagymama ekkor még csak 33 éves volt, a nagypapa pedig 34. Mára eltelt egy év, és nagyon örülnek, hogy megszületett a kis Isla-May.

Richard és Jenni Medlam maguk is elég korán szülők lettek. 17 éves volt Jenni, amikor a lánya Charmaine megszületett. Nem számítottak rá, hogy anyjához hasonló módon, ő is ilyen korán teherbe esik. Megfogadta, hogy nem engedi azt, hogy a lánya támasz nélkül maradjon, ha abba a helyzetbe kerül, amibe ő is gyerekként.

“Amikor a lányom bejelentette, hogy terhes és nagyszülők leszünk, nagyon megdöbbentünk” – mesélte Jenni

A fiatal nagyszülők mindenben támogatják a lányukat. Charmaine kezdettől fogva tudta, hogy számíthat rájuk. Gyakran vigyáznak a kis Isla-May-re. Kívülállóként úgy tűnhet, mintha ő is a saját gyerekük lenne. Meglepődnek az emberek, amikor felvilágosítják őket arról, hogy tévednek.

“A legtöbb ember nem hisz nekünk. Persze, ez érthető, hiszen még mi is csak harmincasok vagyunk.”

“Láttam, mit érez Charmaine, amikor mesélnie kell a terhességéről. Mondtam neki, hogy ez az ő teste és az ő döntése, és én támogatom őt, bármi legyen is. Charmaine hirtelen felnőtt a terhesség hatására. Isla formálja őt. Csodálatos anya, és azt hiszem, most még erősebb a kötelék kettőnk között. Azt hiszem, Charmaine most még jobban tisztel engem, mint anyát.”

A 34 éves nagymama nagyon örül, hogy ilyen fiatalon azzá vált. Úgy véli, hogy ennek köszönhetően több ideje lesz az unokájára és tovább élvezheti az együtt töltött időt. Sőt, még egy fiatal dédnagymama is lehet belőle.

“Fiatal nagyszülőnek lenni azt jelenti, hogy több időd marad szeretni és élvezni az unokáiddal töltött időt. Akár dédunokáink is lehetnek.”

Nem mellesleg az egész család egy házban él. Mármint, mind a kettő.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek