2023 június 8 csütörtök
KezdőlapCelebDobó Kata kiteregetett! Ez vezetett a szakításhoz Andy Vajnával

Dobó Kata kiteregetett! Ez vezetett a szakításhoz Andy Vajnával

-

Dobó Kata nyolc évig alkotott egy párt a néhai Andy Vajnával, de szakításukkal együtt kapcsolatuk nem szakadt meg teljesen. A producer véleménye rendkívül fontos volt a színésznő számára, hiszen Vajna többször is a tudtára adta, hogy tehetségesnek tartja őt. Dobó Kata 47 éves és elmondta, nagyon sajnálja, hogy volt kedvese már nem láthatja azt, hogy ő is hisz magában.

100 eves a Filmgyar 041 KB 1 e1505687959794 1280x856 1
Dobó Kata kiteregetett! Ez vezetett a szakításhoz Andy Vajnával

„Az életet élvezni kell!” és „Mindenre képes vagy!” – mondta Katának Andy Vajna. A színésznő azt is hozzátette, rengeteget tanult a producertől és életében meghatározó lépés volt a vele való szakítás. „Nagyon-nagyon szerettem Andyt, de úgy éreztem, kifutott ez a dolog a mi nyolc évünk alatt, és nem tudok tovább benne maradni ebben a kapcsolatban. Azt gondoltam vagy reméltem, hogy tartogat még az élet számomra mást, többet, jobbat.”

Kata hazaköltözött Amerikából, mert bizonytalannak tartotta karrierjét és nem akart pincérkedésből élni.

03
Dobó Kata kiteregetett! Ez vezetett a szakításhoz Andy Vajnával

„Tudtam, hogy dolgozni szeretnék a szakmámban és annyira nem akartam kilépni a komfortzónámból, hogy ezt a pincérkedés mellett tegyem meg Amerikában, hátha sikerül… Hanem inkább hazajövök és ott folytatom, ahol abbahagytam. Kívülről úgy lehetett látni, bátor döntés volt eljönni, sokszor megkaptam, hogy egy ilyen kapcsolatot nem hagy ott az ember. De jól döntöttem. Tudtam, hogy át kell mennem azon az ajtón, bár nem tudtam, mi vár ott. Egyébként nem volt ez fenékig tejfel, mert nagyon nehezen fogadott vissza a szakma, de nem hagytam magam” – mondta a színésznő.

Dobó Kata kiteregetett! Ez vezetett a szakításhoz Andy Vajnával

Dobó Katát 1995-ben ismerte meg az ország, amikor szerepet kapott az Éretlenek című sorozatban. Két évvel később már A miniszter félrelép című filmben játszott, majd következett az Európa Exspressz, az Ámbár tanár úr és a Szabadság, szerelem. Miután hazatért a tengeren túlról leginkább színházban lépett színpadra, a filmvásznon már kevesebbet szerepelt.

„A színház egy másik varázslat. Sokszor kérdezik tőlem, melyiket szeretem jobban, de nem nagyon lehet dönteni. Ha nagyon muszáj, akkor azt mondom, hogy a film, de az, ami egy próbafolyamat alatt történik egy színésszel, az katartikus tud lenni” – fogalmazott.

kF3ktkpTURBXy9lYjE0YzI0ZTBlOTgyN2EyOGU1MmFiNTJmZDNmMjVjMS5qcGeSlQMALc0FIM0C4pUCzQSwAMLD
Dobó Kata kiteregetett! Ez vezetett a szakításhoz Andy Vajnával

Andy Vajnával kapcsolatban azt is elárulta, hogy a fontos döntések előtt mindig segítséget kért tőle és a producer haláláig jó baráti viszonyt ápoltak.

Ezek is érdekelhetnek