KezdőlapEgészségDurva, de igaz történetek nőgyógyászoktól. Sírjunk vagy nevessünk?

Durva, de igaz történetek nőgyógyászoktól. Sírjunk vagy nevessünk?

-

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy szakmai karrierje során minden nőgyógyásznak legalább egyszer meg kell küzdenie valami rendkívülivel. Alább összegyűjtöttünk nektek pár érdekességet, melyeket olvasva egyáltalán nem gondolnánk, hogy könnyű dolguk van. Ezek olyan sztorik, melyeket nőgyógyászok osztottak meg velünk. Természetesen névtelenül.

“Az ügyeleten dolgoztam aznap. Egyszer hajnali három-négy körül hallom, hogy nyílik az ajtó. Nem láttam senkit bejönni. Szóltam a nővérnek, hogy nézze meg mi folyik ottkinn. Hallom, hogy rémülten elkezd sikoltozni. Kimegyek és látom, hogy egy mindenki által ismert színész és színésznő fekszik a földön kábultan. A nő halkan nyöszörög, hogy “vegye ki belőlem…”. Kivettem… egy vodkás pohár volt “benne”. “

“Felvételi szoba. Egy fiatal lány jött be, akinél akut gyulladás lépett fel. Az anyja is vele volt. Megvizsgáltam, receptet írtam, majd egyszer csak megszólal az anyja. “Legyen kedves doktor úr két adagnyi gyógyszert felírni. Ugyanaz a partnerünk…”

“Volt egy betegem, aki nem tudott róla, hogy terhes, pedig már a huszonnyolcadik hétben volt és a pici tömege meghaladta az ezer grammot. A barátja a rendelő előtt állt és fel volt háborodva, hogy senki nem tájékoztatja semmiről. Odamentem hozzá és mondtam neki, hogy a “barátnőd terhes”…”Aha, és egészséges a gyerek?” -válaszolja. “Miért kérdezed?” -mondtam neki, mire ő “hát ha tudnék a terhességről, akkor nem buliznánk így…”

“A rendelőben voltunk és épp egy beteget vizsgáltam, aki erősen váladékozott. A bűz szinte szörnyű volt. Ki kellett nyitnom az ablakot is. Óvatosan megkérdeztem tőle, hogy nem zavarja ez az erős szag? Erre ő: “De egy kicsit, de a férjemnek tetszik…”

“Egy fiatal nő hívott telefonon. Azt állítja, hogy terhes. “Nagyszerű, gratulálok” – mondtam. Erre ő elkezdte magyarázni, hogy hát ők próbáltak védekezni a megszakításos módszerrel. Mondtam nekik, hogy ez nem a legmegbízhatóbb megoldás. Mire ő..ha megszakításos módszernél estem teherbe, attól a gyerek még egészben fog születni?… Először elnevettem magam, majd rájöttem, hogy nem viccből kérdezte.”

“Nagyon gyakori, hogy valamit ki kell szedni a nők hüvelyéből. Legtöbb esetben tampont vagy óvszert. Egyszer egy hagymát kellett eltávolítanom. A férje kényszerítette rá, hogy feldugja mert rosszul viselkedett otthon….”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezeket is olvasd el

A 40 éves négy gyermekes anya válás után teljesen megváltoztatta a...

Az emberek általában valamilyen meghatározó esemény után döntenek úgy, hogy tetoválást varratnak magukra. Ilyen például egy szeretett családtag, rokon, barát, társ, négylábú elvesztése, aki...