2022 május 20 péntek
KezdőlapEmberekEbből tudod biztosan, hogy a párod megcsalt. 7 mondat, amit csak a...

Ebből tudod biztosan, hogy a párod megcsalt. 7 mondat, amit csak a hűtlen férfiak ejtenek ki a szájukon

-

Ha azt tapasztalod, hogy a kapcsolatod már nem olyan vad, szenvedélyes és izgalmas, mint régen és látod, hogy a partnered sem foglalkozik annyit veled, mint régen, akkor bizony nagy esély van rá, hogy másvalakit keresett magának, akivel újra megélheti a romantikus esték és légyottok pillanatait. Van 7 mondat, amit csak azok a férfiak ejtenek ki a szájukon, akik már félreléptek a kapcsolatukban. Nyilván ezeket a mondatok öntudatlanul hagyják el a pasik száját, de egy okos nő egyből levágja, hogy mi a helyzet.

1, Nagyon sok munka van az irodában, ma későn érek haza.

Talán ez a leggyakoribb mondat, amivel megpróbálják a férfiak palástolni a hűtlenségüket. Mégis melyik nő ne hinné el, hogy élete párja majd megszakad a sok munkától, főleg ha még éjszakába nyúlóan is bent kell lennie az irodában?!

2, Ne legyél ennyire benne a magánszférámban.

Nem annyira meglepő ez a dolog, hiszen a férfiak amúgy is zárkózottabbak, mint a nők. Mégis ki gondolná, hogy bármiféle turpisság van a háttérben? Nos, a legtöbb férfi ezzel próbálja palástolni, hogy vaj van a füle mögött. Ilyenkor nemcsak közömbösebben viselkedik, de még azt sem engedi, hogy a laptopja, telefonja közelébe menj. Sok esetben ez bizony a megcsalás jele.

3, Teljesen félreértetted a dolgokat.

Amikor egy nő teljesen elveszítette a bizalmát a férfiban, akkor sokkal óvatosabban viselkedik. a Férfiak pedig ezzel az ártatlannak tűnő mondattal próbálják lerázni magukról a gyanút, holott a párjuk tökéletesen tisztában van vele, hogy igenis jól gondolja a dolgokat.

4, Hagyd, majd én elrendezem a dolgaimat.

Amikor a férfi attól fél, hogy a felesége, barátnője olyan dolgot talál a holmijai között, amit nem szeretne, hogy felfedezzen, általában ezt a mondatot veszi elő. Ilyen mikor indokolatlanul felajánlja, hogy ő beleteszi a szennyesét a mosógépbe, elpakolja az összetűrt ruháit, kidobálja a szemetét. Ha a párodra pont ez a fajta odafigyelés nem volt jellemző, akkor elkezdhetsz gyanakodni, mert lehet leplezni akarja a hűtlenségét.

5, Szükségem van a telefonomra, mert sok munka van és dolgoznom kell.

Ha észreveszed, hogy a párod úgy hordja magával a telefonját, mint a véres kardot, és egy másodpercre sem hajlandó letenni, akkor elkezdhetsz gyanakodni, mert lehet, hogy megcsalás áll a háttérben. Lehet, hogy minden egyes percben a szeretője üzeneteit bújja, mikor nem látod.

6, Ma nincs hozzá kedvem.

Ha észreveszed, hogy a párod hetek óta azt mondogatja, ma nincs a hancúrozáshoz kedve, akkor tuti biztos lehetsz benne, hogy valaki mással már létesített intim viszonyt és elegendő mennyiségű koitáláshoz jutott, így a veled való fizikai kontaktra már nincs szüksége. Ha ez hónapokon át elhúzódik, ideje a körmére nézni.

7, Hidd el én soha nem foglak megcsalni.

Ha a párod majdnem minden egyes alkalommal azt mondja neked, hogy soha az életben nem fog megcsalni, sőt más nőkre sem néz, akkor nagy esély van rá, hogy megtette, csak próbálja leplezni a kis afférját. Az sem kizárt, hogy már jó ideje van valakije, csak ezzel próbálja a saját lelkét is nyugtatni.

A te párod mond ilyeneket?

Ezek is érdekelhetnek