KezdőlapDivatEddig 140 milliót költött a kebleire. Azt akarja, hogy az övé legyen...

Eddig 140 milliót költött a kebleire. Azt akarja, hogy az övé legyen a legnagyobb a világon

-

Megszállottság? Betegség? Függőség? Önbizalomhiány? Unatkozik? Vajon mi állhat a háttérben?

A 41 éves New York-i Sheyla Hersheyt nehéz nem észrevenni az utcán. Gigantikus keblei vonzzák a tekinteteket. Dolly Parton énekesnő volt a példaképen. Annyira tetszett neki a sztár hatalmas dekoltázsa, hogy úgy döntött ő is átszabatja magát. Sajnos az egész már átfordult egy veszélyes függőségbe.

“Régóta álmodoztam arról, hogy Dolly Partonhoz hasonlítsak. Tetszik az alakja és szeretnék olyan lenni mint ő. A melleim már nagyobbak, ami azt illeti…”

Persze, minden megindul valahonnan. Kiskorában sokat csúfolták a kisfiús alkata miatt. 20 éves korában döntött úgy, hogy ideje változtatni. Először zsírleszívást csináltatott, ez azonban csak a “tökéletesség” felé vezető hosszú útjának a kezdete volt.

Hol tart most anyagilag?

Hát a szilikon nem olcsó. Legalábbis ilyen területen lévő felhasználás esetén. Sheyla jelenleg már 450.000 dollárnál (135 millió forint) is többet költött. Úgy érzi még nem tökéletes. További plasztikai műtétekre lesz szükség.

Érdemes megjegyezni, hogy öt alkalommal is majdnem belehalt a posztoperatív fertőzésekbe. Most épp Kolumbiába készül, mert az Egyesült Államokban ennél nagyobb “kannákat” már tilos csináltatni.

“Aggódom a közelgő műtét miatt, mert újra kinyitom Pandóra szelencéjét, de inkább megdöglöm hatalmas mellekkel, mint szomorúan és boldogtalanul.”

A hölgy egyedülálló, azonban 12 éve teherbe esett. Hogy kihordhassa a gyerekét el kellett búcsúznia néhány implantátumtól, különben elvetélt volna. Választania kellett. Végül a lányát választotta, aki ma már 12 éves. Azt nem titkolja, hogy komoly depresszióba esett a szülés után és csak úgy tudott belőle kigyógyulni, hogy újra megnagyobbíttatta a melleit.

“A mellem volt a mindenem. Csak úgy tudtam kigyógyulni a depresszióból, hogy visszakaptam őket. Vannak, akik a nagy házakat, ékszereket szeretik. Számomra az a fontos, hogy olyan alakom legyen, amilyenre mindig is vágytam.”

A célja az, hogy neki legyenek a legnagyobb keblei. Megjegyzésképp a nő tolmácsként dolgozik és fél, hogy a következő műtétje veszélyeztetheti a munkáját. Esetleg elvonja vele a bírók figyelmét a tárgyalások során.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezeket is olvasd el

A 40 éves négy gyermekes anya válás után teljesen megváltoztatta a...

Az emberek általában valamilyen meghatározó esemény után döntenek úgy, hogy tetoválást varratnak magukra. Ilyen például egy szeretett családtag, rokon, barát, társ, négylábú elvesztése, aki...