2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapCelebÉdesanyák, akiknek a világ híres férfiai sokkal tartoznak

Édesanyák, akiknek a világ híres férfiai sokkal tartoznak

-

“Minden sikeres férfi mögött áll egy nő.” A mondást mindannyian ismerjük és azt hiszem, nyugodtan mondhatjuk, hogy így is van. Világhírű kedvenceink, színészek, zenészek, sportolók ritkán mutatják meg szüleiket a nyilvánosság előtt. A következő férfiak viszont, kivételt tettek és bemutatták édesanyjukat a nagyközönségnek.

Mindannyian állítják, hogy sokkal tartoznak neki, hiszen kisfiúként rengeteg szeretetet és gondoskodást kaptak édesanyjuktól. Ő volt az, aki mindig támogatta és lelkesítette őket, akinek rengeteget köszönhetnek, többek között azt is, hogy világot jelentő deszkákra léptek.

Cikkünkben bemutatjuk azokat a hölgyeket, akik igazi csillagokat adtak a világnak.

Irmelin Indenbirken (Leonardo DiCaprio édesanyja)

A híres hollywoodi színész Leonardo da Vinci-ről kapta a nevét. Édesanyja a firenzei múzeumban szeretett bele a festő műveibe, amikor kisfia megmozdult a pocakjában. Irmelin ekkor döntött úgy, hogy a kicsi Leonardo lesz. A kis Leo már kétévesen színpadon állt egy városi fesztiválon, ahol táncot improvizált. A színész édesanyja bírósági titkárként dolgozott, de kipróbálta magát a színész szakmában is.

DiCaprio elmondta: “Édesanyám megtanított mindenre, ami pedig a legfontosabb, arra, hogy értékeljem az életet. Azt mondta, soha ne viselkedjek kegyetlenül és durván az emberekkel. Kezdetben biológus és színész akartam lenni, persze egyszerre. Azt hittem, össze lehet kombinálni ezeket, de tévedtem. Végül, jól döntöttem.”

Mary Kathleen McConaughey (Matthew McConaughey édesanyja)

Matthew a család második gyermeke. Testvére és közte tizenhét év különbség van. Mary-nek hosszú ideig nem sikerült teherbe esnie, így teljesen elkeseredett, de végül megfogant Matthew. Mary óvónőként dolgozott, majd írói karrierbe kezdett. Könyve tele van vicces családi történetekkel. A színész elárulta, anyja arról álmodozott, hogy egyszer híres színész lesz és amikor Matthew valóban sikeres lett, nagyon boldog volt.

McConaughey bátyja egyszer azt mondta neki: “Ember, hősies erőfeszítéseket tettél az anyánk megfékezésére. Apu és én is megpróbáltuk, de lehetetlen őt megváltoztatni.” Én pedig azt válaszoltam: “Tudod mit? Anya, szabad vagy, menj és tégy, amit akarsz! Merj cselekedni!” Egy ilyen erős nőt nem lehet megváltoztatni és a színész nem is akarta. Sokat köszönhet édesanyjának, hiszen ő volt az, aki a színészi pálya felé terelte és támogatta, amíg be nem futott.

Constance Leto (Jared Leto édesanyja)

Constance aktívan ösztönözte fiát, minden lépését támogatta. Nem volt hajlandó elküldeni őt katonai iskolába, pedig a család többi tagja szinte könyörgött ezért, ugyanis azt gondolták, nem viszi majd semmire. Nos, tévedtek, hiszen manapság már híres színész és énekes, aki nagyon hálás édesanyjáénak azért, hogy mindig is hitt benne. Éppen ezért ő az, akit minden társadalmi eseményre magával visz és büszkén mutatja meg édesanyját, akire nagyon büszke.

Maria Dolores dos Santos Aveiro (Cristiano Ronaldo édesanyja)

Maria éjjel-nappal dolgozott, hogy mindent megadhasson gyermekinek. A kis Cristiano szenvedélye már gyermekkorában is a labda volt, ez meghatározta sorsát. Ronaldo elárulta, választásában nagy szerepe volt édesanyjának. Kudarcai ellenére támogatta őt, nem engedte, hogy feladja és íme, igaza volt. Maria unokáit is imádja, rengeteg időt tölt velük, neveli őket és vigyáz rájuk.

Gloria Campano (Bradley Cooper édesanyja)

A hollywoodi pletykák szerint Cooper első házassága Jennifer Esposito-val azért tartott mindössze négy hónapig, mert a színész édesanyja nem hagyta jóvá fia választását. Irina Shayk már szerencsésebb volt, viszonylag jó kapcsolatot ápolt anyósával.

“Az egyetlen igazi siker a hozzáállásunk, a mi kapcsolatunk. Csak az számít, amit egymás iránt érzünk” – mondta a színész édesanyjával való kapcsolatáról.

Néhány évvel ezelőtt, amikor Cooper édesapja elhunyt, hazaköltözött anyjához, hogy Gloria ne legyen magányos. Gloria a vörös szőnyegen is kitörő örömmel és büszkeséggel jelenik meg fia mellett.

Jane Pitt (Brad Pitt édesanyja)

Jane mindig segítette, támogatta fiát. Bármilyen döntést hozott, anyja teljes vállszélességgel mellette állt. Miután a színész tizenkét együtt töltött év után elvált Angelina Jolie-tól, Jane elmondta nem bírja nézni, ahogy Brad szenved.

Sandra Georgina West (David Beckham édesanyja)

A futball-legenda a nők bálványa volt. Victoria Beckham férje példás családapa, aki szereti megosztani rajongóival a családi fotókat, beleértve az édesanyjával készülteket is. Sandra fia minden versenyén, meccsén és társadalmi eseményeken is ott volt. Mindent megtett azért, hogy David boldog legyen. Beckham azt nyilatkozta édesanyjáról: “Sok mindent meg kell köszönnöm édesanyámnak, ugyanis nélküle nem értem volna el mindezt.”

Donna Gosling (Ryan Gosling édesanyja)

Gosling édesanyja mindig is imádta a filmeket és szerette volna, ha fia színész lesz. Természetesen semmit nem kényszerített rá, Ryan pedig nagyon hálás neki. Elmondta, sokkal tartozik édesanyjának, hiszen a tanulmányai és munkája során is mindvégig támogatta őt. Donna jelenleg is nagy segítségére van fiának és sokat van unokájával, Amandával.

Lynn Harless (Justin Timberlake édesanyja)

Az énekes, színész többször is elmondta, hogy az édesanyja az első és legfontosabb nő az életében. Justinnak még egy tetoválása is van édesanyja nevének kezdőbetűivel. Lynn minden zenei díjátadóra elkísérte fiát. Hatalmas erőt fektetett abba, hogy Justin jövője sikeres legyen.

“Annyira szeretlek, hogy azt szavakkal nem lehet elmondani” – mondta az énekes.

Ezek is érdekelhetnek