2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEgészségÉdesanyjára mosolygott az újszülött, aki soha nem láthatja már a fiát felnőni

Édesanyjára mosolygott az újszülött, aki soha nem láthatja már a fiát felnőni

-

Sokak szerint szülővé válni az egyik legszebb és legizgalmasabb kaland, amit életünk során átélhetünk. Ezek a szavak különösen igazak az anyukákra, akiknek az életük 180 fokkal megváltozik, amikor megszületik a babájuk. Kettejük közti rendkívüli kötődés a baba életének első pillanataitól fogva megfigyelhető. Ez egy varázslatos pillanat. Egy tinédzserből lett anyuka is erre a pillanatra vált. Mindhiába…

Teegan Barnard egy pizzériában dolgozott. Mindössze 17 éves volt, amikor megtudta, hogy teherbe esett. Alig várta, hogy megpillanthassa a babáját. Anyjával, Abbie-vel folyamatosan az anyaságról beszélgetett. Izgatott volt és boldog.

Bár a terhesség látszólag hibátlan volt, a 17 éves lány a szülés közben agyvérzést kapott. Bár, nem ez volt a legfélelmetesebb dolog az egészben, hanem az, hogy emellé még a szíve is leállt. Ez átlagosan 30.000 szülésből egyszer következik be.

A szülőszobán lezajlott dráma ellenére Teegan fia egészségesen született. A gyereket Parkernek nevezték el. A fiú születése után pillanatokkal már a 17 éves édesanyja karjaiba tették.

A kórház személyzete természetesen megkezdte a harcot a lány életéért. Sikerült újraéleszteni, de a 17 éves lány soha nem ébredt fel többé. Az oxigénhiány miatt az agya súlyosan károsodott. Egy hónapok keresztül a kórházban feküdt. Agyhalottá vált. A családja minden nap bevitte hozzá az újszülöttet és az eszméletlen lány karjaiba tették. Sajnos tisztában voltak vele, hogy a lány már nem fog felépülni.

“A szívünk teljesen összetört. Szeretném visszakapni a lányom. Az alatt az egy hónap alatt, amikor csak lehetett mindig bevittem hozzá gyermekét és a mellkasára tettem. A kis Parker érezhette édesanyja közelségét. Látszólag megnyugodott és mosolygott.” – mesélte a szomorú nagymama.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek