2023 június 8 csütörtök
KezdőlapEmberekEgy 12 éves kislányt lélegeztetőgépre tettek a koronavírus miatt

Egy 12 éves kislányt lélegeztetőgépre tettek a koronavírus miatt

-

Justin Anthony, a megfertőződött 12 éves Emma unokatestvére arról számolt be, hogy a fiatal leányzónál március 15-én tüdőgyulladást állapítottak meg az orvosok. Először még nem is gyanakodtak arra, hogy koronavírusos lenne, ám miután a biztonság kedvéért elvégeztették vele a tesztet, nagyon ledöbbentek. Kiderült, hogy a lánynak pozitív lett az értéke.

2 20
Egy 12 éves kislányt lélegeztetőgépre tettek a koronavírus miatt

A CNN arról adott tájékoztatást, hogy ez talán az egyik legfurcsább eset mind közül, mivel Emma nem járt sem külföldön, és nem érintkezett olyan emberrel, akiről tudták, vagy sejteni lehetett, hogy koronás. A másik, hogy Emmának nem voltak koronavírusra utaló jelei, ezért senki sem tudja, hogyan is fertőződhetett meg. Többen kész rejtélynek tartják az esetet.

1 41
Egy 12 éves kislányt lélegeztetőgépre tettek a koronavírus miatt

Miután kiderült a dolog Emmat azonnal beszállították egy atlantai kórházba és el is végezték rajta a tesztet, ami, ahogy fentebb is említettük pozitív lett. A kórház annyit fűzött hozzá az esethez, hogy a 12 éves lányt megfelelő körülmények közt, mindenkitől elszigetelten, megfigyelés alatt tartják. A családnevéről és további személyes adatról viszont nem adtak tájékoztatást.

5 16
Egy 12 éves kislányt lélegeztetőgépre tettek a koronavírus miatt

Arra viszont mindenki figyelmét felhívták, hogy a koronavírus fertőzés az idős emberekre, illetve a már valamilyen egészségügyi betegségben szenvedő egyénekre a legveszélyesebb, ezért fokozottan kell mindenkinek magára figyelni. A fiatalabb lakosság figyelmét felhívták, hogy legyenek kedvesek segíteni idős embertársaikon, kérdezzék meg, hogy elmehetnek-e helyettük bevásárolni. A másik, amit elmondtak, hogy a fiatalabb generációnak is figyelnie kell magára, mert ők is elkaphatják a fertőzést, ám annak lefolyása vagy tünetei jóval enyhébbek lehetnek, viszont jobban fertőznek, mint bárki más.

Justin Anthony, Emma unokatestvére azt nyilatkozta, hogy azért tartották fontosnak megosztani ezeket az információkat, hogy minden ember figyelmét felhívják a koronavírus fertőzés veszélyeire, illetve, hogy annak milyen súlyos kimenetele van.

3 17
Egy 12 éves kislányt lélegeztetőgépre tettek a koronavírus miatt

Tény, hogy a kórház nem osztott meg bővebb információt a kislánnyal kapcsolatban, ám a család elárulta, hogy jelenleg is az életéért küzdenek. Szerintük nagyon is fontos, hogy az emberek megtudják, hogy a gyerekek is kerülhetnek ugyanolyan helyzetbe, veszélybe, mint a felnőttek. Emma jelenleg lélegeztetőgépen van és mindennap imádkoznak azért, hogy meggyógyuljon. Minden kedves szülőt arra kérnek, hogy nagyon figyeljenek oda a gyerekeikre is és bizony vegyék komolyan a problémát.

Ezek is érdekelhetnek