Egy mindössze 13 éves kissrác, akit Abobaker Rahmannak hívnak beceneve “Abu” jelentkezett a Belgiumi “Voice” című éneklős műsor gyerek verziójába, kezdetben, mikor kiállt a színpadra nagyon izgult. A fiú egy ikonikus dalt választott magának, amivel elég magasra tette a mércét, de bízott a saját képességeiben és, hogy elnyeri a zsűri kegyeit. Abu, Celine Dion egyik legismertebb számát választotta.

Ez a kis fiatalember azt az elhatározást hozta, hogy a “My Heart Will Go On” című világklasszis dalt fogja elénekelni, amelyet mindenki csak a Titanic betétdalaként emleget. Nem sok jót jósoltak neki, sokan azt gondoltál bele fog bukni a dalba. De nem így lett..

Nem sokan tudják beleképzelni magukat egy adott helyzetbe, nemhogy egy ilyen mély érzelmekkel teli dalba. Viszont Abu csodálatos hangulatot varázsolt a stúdióba.

Éneklése tele volt érzelmekkel, boldogsággal egyben fájdalommal is.

Maga a zsűri sem hitt a saját fülének. Nézd meg a fiú elképesztő produkcióját, és garantált hogy szemek nem maradnak szárazon.

Rahman nagy álma az, hogy világhírű énekes legyen. Teljesítménye alapján elmondható, hogy megvan benne az a plusz, ami álmának eléréséhez szükséges. Erre még maga Celine Dion is büszke lenne.

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző bejegyzés21 fantasztikus ötlet, amelyet jobb ha minden ország azonnal elkezd tervezni.
Következő bejegyzés21 szívszorító kép, amitől mindenki szeme könnybe lábad.