2022 május 22 vasárnap
KezdőlapEmberekEgy 13 éves fiú, akinek ha meghallod a hangját egyből rád tör...

Egy 13 éves fiú, akinek ha meghallod a hangját egyből rád tör a sírás.

-

Egy mindössze 13 éves kissrác, akit Abobaker Rahmannak hívnak beceneve “Abu” jelentkezett a Belgiumi “Voice” című éneklős műsor gyerek verziójába, kezdetben, mikor kiállt a színpadra nagyon izgult. A fiú egy ikonikus dalt választott magának, amivel elég magasra tette a mércét, de bízott a saját képességeiben és, hogy elnyeri a zsűri kegyeit. Abu, Celine Dion egyik legismertebb számát választotta.

Ez a kis fiatalember azt az elhatározást hozta, hogy a “My Heart Will Go On” című világklasszis dalt fogja elénekelni, amelyet mindenki csak a Titanic betétdalaként emleget. Nem sok jót jósoltak neki, sokan azt gondoltál bele fog bukni a dalba. De nem így lett..

Nem sokan tudják beleképzelni magukat egy adott helyzetbe, nemhogy egy ilyen mély érzelmekkel teli dalba. Viszont Abu csodálatos hangulatot varázsolt a stúdióba.

Éneklése tele volt érzelmekkel, boldogsággal egyben fájdalommal is.

Maga a zsűri sem hitt a saját fülének. Nézd meg a fiú elképesztő produkcióját, és garantált hogy szemek nem maradnak szárazon.

Rahman nagy álma az, hogy világhírű énekes legyen. Teljesítménye alapján elmondható, hogy megvan benne az a plusz, ami álmának eléréséhez szükséges. Erre még maga Celine Dion is büszke lenne.

Ezek is érdekelhetnek