2022 november 28 hétfő
KezdőlapEgészségEgy 21 éves nő, döbbenetes átalakulása, aki zugevőből lett személyi edző

Egy 21 éves nő, döbbenetes átalakulása, aki zugevőből lett személyi edző

-

Korunk legnagyobb problémái közé tartozik az elhízás, a depresszió, a szorongás, és az étkezési zavar. A legtöbb felnőtt képtelen kezelni a sok stresszt és depressziót, ami vagy étvágytalanságba, vagy fokozott evésben nyilvánul meg. Ennek következtében súlyuk elkezd ingadozni, és már egyáltalán nem lesznek megelégedve azzal, amit a tükörben látnak.

Azonban ne gondoljuk, hogy ez a probléma csak a felnőtteket érinti. A gyerekek körében is bőven akad olyan, aki evéssel próbálja enyhíteni fájdalmait, szomorúságát, elégedetlenségét. Mai posztunk is egy olyan fiatal hölgyről szól, aki igazi bánatevő volt. Sokáig nem vette komolyan a problémát, ám, amikor 11. osztályos lett, akkor eszmélt rá, hogy változtatnia kell.

A ma 21 éves Tori White elmesélte, hogy lett egy pufi, zugevő lányból személyi edző. Mikor Tori még iskolába járt depressziós volt, és az evést használta arra, hogy boldogabb legyen. Persze ez csak ideig óráig tartott, de utána minden visszatért a normál kerékvágásba.

A lány elmesélte, hogy iskolásként mindig kihagyta a reggelit, kétszer ebédelt, és magas szénhidráttartalmú ételeket vacsorázott.

“Anyukám mindig csomagolt nekem ebédet, én pedig ebédlőbe mindig lementem az iskolai ebédlőbe még egyszer ebédelni. Hazafele beugrottam a KFC-be, és közvetlenül lefekvés előtt pirítósokat ettem.” – mesélte a lány.

Ez egyfajta depis étkezés volt számára. Ha rossz napja volt, akkor lazán bevágott egy pizzát, néhány csirkeszárnyat és édességeket valamint egy vödör Ben and Jerry fagylaltot is.

“Fogalmam sincs, hogy fért el ennyi kaja a testemben. Ez fizikailag szinte lehetetlen.” – mondta Tori.

Iskolás éveiben mindig is különcnek érezte magát. Egyszerűen nem tartozott sehova. A lányokkal nem lehetett beszélgetni, mert őket csak a fiúk és a ruhák érdekelték, a srácok meg egyenesen keresztül néztek rajta.

Nem kifejezetten a testével, hanem önmagával nem volt megelégedve. Elmesélte, hogy a nyaralások alatt is ő ült a hálószobában, mert nem mert fürdőruhába bújni.

“Édesanyám éveken át próbált segíteni nekem. Emlékszem, hogy a törökországi nyaraláson a hálószobába zárkóztam, mert túl bizonytalan voltam ahhoz, hogy fürdőruhában a medencéhez menjek.”

Mikor 11. évfolyamos lett és új ruhákat kellett venni neki, rájött, hogy itt az ideje változtatni. Ennek oka az volt, hogy 2XL-es ruhákat tudott csak felvenni, mert csak azok voltak rá jók.

“Emlékszem, hogy a könnyek közt álltam a tükör előtt és azt gondoltam, hogy ezen most változtatni kell, mert fizikailag már nem tudok tovább így élni.”

Ez volt az a pillanat, mikor Tori eldöntötte lefogy és személyi edző lesz, hogy más hasonló helyzetbe lévő fiatalnak is segítséget tudjon nyújtani. A tudatos étkezés mellett Tori naponta kétszer járt edzőterembe, ahol olyan barátokra tett szert, akik segítették őt a nehéz úton. Viszont mindenki figyelmét felhívja, hogy lehetőleg ne essenek át a ló túloldalára fogyás szempontjából, mivel ő azt az utat is megjárta.

Egyszer kimerülten és fáradtan, lefogyva esett össze a konyhájukban. Ekkor jött rá, hogy muszáj megtalálni az aranyközéputat, ha egészséges és boldog akar lenni.

Ha érdekel milyen képei vannak még a 21 éves lánynak, akkor látogassatok el Instagram oldalára.

Ezek is érdekelhetnek