2022 június 25 szombat
KezdőlapEgészségEgy 42 éves sportoló belehalt a COVID-ba mert úgy gondolta, hogy túl...

Egy 42 éves sportoló belehalt a COVID-ba mert úgy gondolta, hogy túl egészséges ahhoz, hogy beoltassa magát

-

A 42 éves John Eyers meghalt. Azt mondta, hogy túl egészséges ahhoz, hogy féljen a vírustól. Ennek okán nem is oltatta be magát. Pontosan négy héttel azután halt meg, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje.

Sport és fitneszrajongó volt. Néhány héttel ezelőtt még sziklákon mászott. Szerette a kihívásokat és nagyon aktív életmódot folytatott. Nem gondolta, hogy a koronavírus fenyegetheti őt.

“Szerette a sportot és a fitneszt. Triatlonozott, sziklát mászott és még más egyéb ágakban is versenyzett” – mesélte a sportoló egyik barátja.

A 42 éves wales John Eyers magabiztos volt és minden alkalommal hangsúlyozta, hogy a sportos életmód megmenti őt a fertőzéstől. Gyorsan kiderült, hogy alábecsülte az ellenséget.

Május 10-én John ikertestvére megkapta az oltás első adagját. Azt akarta, hogy a bátyja is menjen vele, de ő nem volt hajlandó. John oltásellenes volt. Szerinte a vakcina csak ártott volna neki.

A húga tájékoztatta a médiát a sportoló haláláról. A 42 éves férfi 4 héttel a fertőzés után halt meg. Intenzív osztályra került és lélegeztető gépre kötötték. Az egész család sajnálja, hogy nem oltatta be magát.

“A 42 éves ikertestvérem a múlt héten halt meg COVID-19 fertőzésben. Halála előtt pontosan négy héttel diagnosztizálták COVID-dal. Ő volt a legsportosabb, legegészségesebb ember, akit ismertem. Nem sokkal a fertőzés előtt még a walesi hegyeket mászott és a vadonban táborozott…”

Az egész család hitt a bátyja “halhatatlanságában” és csak a halálos ágyán értették meg, hogy tévedtek.

A 42 éves férfi egy kislányt hagyott apa nélkül.

Most az egész család azt hangoztatja mindenkinek, hogy oltassák be magukat. Ez a szörnyű tragédia legyen egy intő példa minden oltásellenes számára.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek