2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapCelebEgy amerikai anyuka az új Meghan Markle - Kiköpött mása Harry herceg...

Egy amerikai anyuka az új Meghan Markle – Kiköpött mása Harry herceg feleségének

-

Az arc nagyon ismerős, ugye? Mégis…

Ezen a fotón bizony nem Harry herceg felesége, Sussex hercegnéje látható, az viszont tény, hogy ez a nő Meghan Markle kiköpött mása.

A királyi család rajongói néhány napja őrült lázban égnek, méghozzá nem ok nélkül. A Londont maga mögött hagyó Harry herceg és Meghan hercegné már elköltözött a Buckingham palotából, most viszont, Markle egy hasonmása bukkant fel az Instagramon. A szeme, a haja, a nevetése és mozdulatai mind-mind a hercegnére emlékeztetnek.

Vajon, ki ez a titokzatos nő?

A hölgyet Akeisha Land-nak hívják, 39 éves és Missouri-államban él a tengerentúlon. A nő egyik fotója azonban, azonnal szemet szúrt Meghan rajongóinak. Akeisha gyermekével szerepel a képen és boldogan mosolyog a kamerába. A fotó rövid időn belül tizenhatezer kedvelést kapott.

Land közösségi oldalát elárasztották a kommentelők írásai. Mindenki észrevette, hogy az amerikai édesanya mennyire hasonlít Harry herceg feleségére. Akeisha számára ez a tény egyáltalán nem meglepő.

A nő elárulta, hogy már számos ezzel kapcsolatos megjegyzést kapott az életben is és már teljesen megszokta, hogy a hercegnéhez hasonlítják őt. Kislánya Instagram-oldalán szokták megosztani a családi képeket, amelyet már több, mint 160 ezren követnek.

Ezek is érdekelhetnek