2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekEgy anya elgázolta a 6 éves fiát, a folyóba dobta a testét,...

Egy anya elgázolta a 6 éves fiát, a folyóba dobta a testét, majd jelentette a rendőrségen az eltűnését

-

Az emberek életében az egyik legfontosabb dolog a gyermeke. Ez így van a férfiak és a nők esetében is. Legalábbis így kellene lennie. Sajnos a hírek közt gyakran hallani olyan esetet, amikor egy szülő a gyermeke ellen fordul. Ez szörnyű és bizony megbocsáthatatlan tett.

Két héttel ezelőtt, február 28-án a 29 éves Brittany Gosney bejelentette a rendőrségen gyermeke, James Robert Hutchinson eltűnését. Ez egy teljesen megszokott reakció egy aggódó, elkeseredett anyától. A rendőrség természetesen azonnal rákapott az ügyre. Még Twitter közleményt is adtak James-szel kapcsolatban.

“Keresünk egy 6 éves James nevű kisfiút. Utoljára a Crawford utca környékén látták. Fehérbőrú fiú, 91 cm magas, 20 kilogramm. Sötétszőke-vöröses haja van és kék szemei. Utoljára egy piros/kék batman-es pizsama nadrágban és egy piros pólóban volt. Amennyiben látják, hívják a 911-et.” – állt a rendőrség Twitter bejegyzésében.

Természetesen nem csak a rendőrség kerekedett a gyermek után. Önkéntesek szervezett csoportja is James-t kereste.

Három órával az eredeti bejegyzés után egy újabb közleményt adtak ki, miszerint már nem a Crawford utca környékén keresik a fiút, hanem a városon kívül. A rendőrök ugyanis elkezdtek gyanakodni az anyára és a 42 éves párjára, James Hamiltonra.

A hatóságoknak több dolog is gyanús volt az eltűnést illetően. Egyrészt Brittany és a párja egymásnak teljesen ellentmondó dolgokat állítottak. Másrészt az is furcsa volt, hogy miért személyesen jelentek meg a rendőrségen? Miért nem telefonáltak?

Később a nő beismerte szörnyű és megbocsáthatatlan tettét. Elvitte a fiát a Rush Run nevű parkba, hogy otthagyja. A gyermek kétségbeesésében próbált volna visszaülni az autóba, az anyja ekkor azonban elgázolta majd magára hagyta. Egy fél óra múlva a nő visszament a helyszínre, ahol a gyermek súlyos fejsérüléssel feküdt…már holtan.

Közzétette: Middletown Division of Police – 2021. február 28., vasárnap

Ezután az autójába tette a csöppség holttestét és hazament vele. Az emeleti hálószobába tette egy időre. Másnap Brittany és a barátja az Ohio folyóba dobták a gyermek testét, majd elmentek a rendőrségre bejelenteni, hogy eltűnt.

Ez elég borzalmasan hangzik ugye? Ez még semmi! Brittany nem egy gyermek anyja volt hanem három. A másik két gyereke az autóban ült, miközben elgázolta James-t.

A rendőrség szerint nem tudják, hogy mi volt a másik két gyerekkel a szándéka, de azok egyelőre sértetlenek voltak.

Britanny és a párja ellen a vád gyilkosság, a holttest méltóságának és fizikai integritásának sérelme, bizonyítékok megsemmisítése.

A helyi rendőrfőnök is nyilatkozott az ügyben: “Ez nagyon megérintette a lelkemet. Az én gyermekeim valamivel idősebbek, de belegondoltam abba, hogy az a szegény 6 éves kisfiúnak fogalma sem volt, hogy miért történik ez vele. Ráadásul a másik két gyermeknek is át kellett élnie a szörnyűségeket.”

“Az anya egyelőre nem mutat túl nagy megbánást. Beismerte a tettét. Még keressük James testét és a boncolás után többet fogunk tudni.”

A kutatás eddig nem járt sikerrel. A folyó vízszintje ugyanis meglehetősen magas jelenleg.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben.

Ezek is érdekelhetnek