2022 november 29 kedd
KezdőlapEmberekEgy anya figyelmeztetése - Lánya autójában robbant fel a száraz sampon

Egy anya figyelmeztetése – Lánya autójában robbant fel a száraz sampon

-

Egy amerikai nő közösségi oldalán hívta fel az emberek figyelmét az aeroszolos flakonok veszélyére, miután lánya autójában felrobbant a száraz sampon. Christine Bader Debrecht megosztotta a fotókat is, amelyek a 19 éves lány autójáról készültek a robbanás után. A flakon a napfénytetőn át távozott gyermeke autójából.

Az édesanya hozzászólásában elmagyarázta, hogy a termék teljesen le volt zárva, de az autóban az aeroszolos flakon nem bírta a magas hőmérsékletet és felrobbant.

“A melegtől megrepedt a flakon oldala és a napfénytetőn át kirepült a járműből, amelytől körülbelül ötven méterre ért földet” – írta Christine.

A száraz sampon felfrissíti a hajat két hajmosás között, valamint megspórolja a hajmosás idejét, ha éppen az illető siet valahova.

A lány édesanyja elmondta azt is, hogy körülbelül 10-15 percre volt szükségük ahhoz, hogy megtalálják, mi okozta a robbanást.

“Először úgy gondoltuk, hogy valami fentről esett az autóba, de miután láttuk a még égő flakont, teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy mi okozta a robbanást.”

Szerencsére senki nem sérült meg a balesetben, de Christine mindenkit óva int attól, hogy ehhez hasonló flakonokat tartson az autójában. Azonban, ha mégis szükség van rá, akkor azt javasolja, hogy mindenképpen napfénytől védett helyre tegyük azt.

Ezek is érdekelhetnek