2022 július 1 péntek
KezdőlapTörténetekEgy arab sejk elmeséli, mi folyik Dubajban. "A magyar nők kívánatos árucikkek"

Egy arab sejk elmeséli, mi folyik Dubajban. “A magyar nők kívánatos árucikkek”

-

Sok szó esett a médiában arról, hogy magyar modellek, instagram celebek, arab sejkek meghívására érkeztek Dubajba. Nem sokan mesélnek róla, hogy milyen az, amikor egy arab sejkhez mennek látogatóba. Több könyvet is írtak már arról, hogy mi történik ilyen esetekben. Nos, végül is abban megegyezhetünk, hogy a magyar lányok a világon a legszebbek. Nem?

Az ilyen könyvek, interjúk sokkolják az embereket. Legalábbis a hétköznapi embereket, mint mi.

Egy arab sejk fia, aki gazdagságánál és helyzeténél fogva szó szerint bármit birtokolhat könnyű helyzetben van. Szenvedélyeik legtöbbször luxus cikkek, mint a lovak és a gyönyörű nők. Hogy találnak magunknak párt?

“Igazából nem úgy veszik a nőket. Sok európai nő vállalja, hogy kiutazik. Nyilván komoly összeg fejében. Arab arisztokraták által szervezett erotikus rendezvényeken vesznek részt.”

Az arab sivatag mélyén vannak különleges intézmények, direkt erre a célra.

“Ezek csak speciálisan kiválasztott vendégek számára vannak fenntartva. Privát leszállópályák vannak a repülőgépek számára, így mind a sejkeket, mind az őket kiszolgáló nőket be lehet vinni. Vannak úszómedencék, éttermek és mozik is, ahol csak erotikus filmeket vetítenek. Hatalmas paloták ezek, amelyekben több ezer ember is kényelmesen elférne, de itt csak sejkeket, a vendégeiket és modellek tucatjait látni, akiket kísérőnek bérelnek.”

A tisztességes párkapcsolatra nem igazán van kereslet.

“Egyes sejkek modellügynökségek segítségét veszik igénybe, amelyek egyben escort ügynökségek is. Mások úgynevezett felderítők segítségét kérik. Vannak olyan sejkek, akiknek saját ügynökeik vannak erre a célra. A cserkészek dolga, hogy Európa-szerte különböző klubokba járjanak és “becserkésszék” a sejk ízlésének megfelelő lányokat. Ha egy magyar buliban arab ruhát viselő hapsiba futunk, az vélhetőleg felderítő és éppen toboroz. Nagyon komoly összegeket ajánlanak.”

“Alapvetően csak társaságot keresnek a sejknek. Hogy a hálószobában fog-e történni valami, arról soha nincs szó az elején.”

“Persze megjegyzik azt is, hogy egy pár órás légyottal több ezer eurót lehetne keresni…A legtöbben nem haboznak.”

“Azok a lányok, akik úgy döntenek, hogy belemennek a játékba azonnal indulnak is a felderítőkkel a magánrepülőtérre. Vannak olyan nők, akik elébe mennek a dolognak és direkt keresik a cserkészeket a klubokban. Egy ilyen dubaji magánpartin való részvétel alkalmával rengeteg befolyásos embert lehet megismerni, és elképesztő összegeket tud keresni egy csinos lány. Ehhez gyomor kell. Vannak, akik az első alkalom után hallani sem akarnak róla, olyannyira megalázták. Míg mások a pénzért cserébe…”

Sok magyar híresség, szépségkirálynő és modell tagadja, hogy kint járt volna Dubajban. A valóság azonban teljesen más.

“Mindenki azt mondja, hogy csak modellkedni vagy nyaralni jár oda. Gyönyörű szépségek tucatjai váltanak hónapról hónapra repülőjegyet a paradicsomba, hogy tömött pénztárcával jöhessenek haza. Ennek azonban ára van. Fájdalom, megalázás, és gyakran komoly egészségügyi problémák”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek