2022 május 29 vasárnap
KezdőlapEmberekEgy asszony teljesen fel volt háborodva azon, amit a vonaton látott. Egyből...

Egy asszony teljesen fel volt háborodva azon, amit a vonaton látott. Egyből közzé tette a Facebookján!

-

Két nappal ezelőtt Mrs. Wiola közösségi oldalán nyilvánosságra hozott egy történetet, arról, aminek nem olyan régen szemtanúja volt. A nő nem rejtette el felháborodását. Azt akarta, hogy nyilvánosságra kerüljön a dolog, mert reméli, hogy egyes emberek ezután tisztábban fognak látni.

Mrs. Wiola vonattal utazott, mikor látta, hogy egy asszony egy kicsit már nagyobbacska lányt szoptatott. Kinézete szerint hatéves körül lehetett a gyermek. Szerette volna megosztani a véleményét ezzel a témával kapcsolatban, reméli, hogy ennek köszönhetően képes megváltoztatni valamit.

“Nem tudom, hol kezdjem. Teljesen meg vagyok döbbenve azon, amit láttam. Annyira meglepett a dolog, hogy nem tudtam, hogyan is reagáljak rá …

Varsóból közlekedő közúti vonaton utaztam Jelenia Góra felé. Mint ahogy az egy vonaton szokás, több ember is megfordul rajta. Volt egy 30 éves nő, aki lányával együtt utazott. A lány körülbelül hat éves lehetett, mert már folyékonyan tudott olvasni. Sokáig utaztunk együtt, és a gyerek rázendített. Egy ponton nagyon hangos volt már, majd hirtelen elhallgatott. Túl csendes volt, ezért odafordultam, hogy megnézzem mi történt. Majd szó szerint sokként ért a látvány.

Hogy mit is láttam? Hogy az a nő éppen szoptatja a lányt!!! Egy pillanatig nem tudtam, mi folyik itt. Ki látott már ekkora gyereket anyja idomaiból enni? A nő rezzenéstelenül ült és etette a gyereket. Nem tudom felfogni, ez most valójában minek minősül? Csak azért mert a nőnek van még teje, így kell elhallgattatni egy gyermeket?

Úgy gondolom, az ilyen dolgokat nyilvánosságra kell hozni. Bár nem fogom megváltoztatni vele a világot, de talán felnyithatom vele az emberek szemét, hogy ez nem normális viselkedés.

Ezek is érdekelhetnek