2023 március 25 szombat
KezdőlapEgészségEgy buliban szülte meg gyermekét. Állítólag nem tudta, hogy terhes...

Egy buliban szülte meg gyermekét. Állítólag nem tudta, hogy terhes…

-

Egy ilyen szitu csak a filmekben történhet. Nem? A 20 éves lány hirtelen vajúdni kezdett egy buliban. Állítólag nem tudta, hogy terhes…

Nem tudta, hogy terhes

Hányinger, mellérzékenység, fáradtság, ingerlékenység, menstruáció hiánya és mindenekelőtt a növekvő has a terhesség leggyakoribb tünetei. Annyi van belőlük, és annyira jellegzetesek, hogy nehéz nem észrevenni, hogy „történik valami” a nő testével. Azonban minden szabály alól vannak kivételek. 

kep 2023 01 29 091224486
Egy buliban szülte meg gyermekét. Állítólag nem tudta, hogy terhes...

A 20 éves Vivian Mexikóból származik. Nem sokkal ezelőtt a fiatal lánynak fogalma sem volt arról, hogy gyermek nő a szíve alatt. A fentiek közül egyik tünet sem jelentkezet és érdekes módon még mindig menstruált. Ezzel a tudattal élve rendszeresen edzett és részt vett a bulikon.

Hirtelen vajúdni kezdett egy partin

Vivian élete fenekestül felfordult 2021 októberében, amikor egy barátja születésnapját ünnepelte. A buli alatt elviselhetetlen hasi fájdalmat érzett. A gyógyszerek nem segítettek, és a fokozódó fájdalom olyan erős volt, hogy úgy döntött, hazamegy.

Vivian barátja, Tonatiuh González ragaszkodott hozzá, hogy menjen a kórházba, és végül így tettek. El sem akarták hinni, amikor a helyszínen megtudták, hogy az ok a terhesség, vagy inkább egy gyerek, aki épp most készül erre a világra! Nem sokkal a diagnózis felállítása után a lány altatáson és császármetszésen esett át.

kep 2023 01 29 091440127
Egy buliban szülte meg gyermekét. Állítólag nem tudta, hogy terhes...

Fogalmam sem volt az egészről. Nem tudom mit éreztem akkor, de a barátom sokkot kapott. Egyik napról a másikra csöppentünk ebbe az egészbe. Hirtelen egy halom dologra volt szükségünk. Leginkább pénzre…

Nem voltak felkészülve a babára

A szülők gyakran hónapokig készülnek erre a különleges pillanatra. Mit érezhetett hát a 20 éves Vivian, aki éppen a császármetszés előtti parti során tudta meg az igazságot?

Aggódtam minden miatt, amit meg kellett vennem, és azon a ponton a világom szétesett. Eleinte nagyon nehéz volt, mert nem volt tapasztalatom és kapcsolatom gyerekekkel, de idővel elkezdtem alkalmazkodni

bulikaa
Egy buliban szülte meg gyermekét. Állítólag nem tudta, hogy terhes...

A gyermek egészsége

Az alkoholfogyasztás, a rendszeres bulizás vagy a túlzott fizikai aktivitás, különösen a terhesség utolsó szakaszában, a terhes nők alapvető ellenjavallatai közé tartozik. Ellenjavallatok, amelyek a baba súlyos egészségügyi szövődményeihez, legrosszabb esetben akár halálához is vezethetnek.

Matías nevű fiuk ezek ellenére egészségesen született. Ma a baba bölcsődébe jár és (ahogy anyja mondja) nagyon boldog gyerek. A fiatal anyuka is nagyon boldog.

@vivianwiserv #fyp #tiktok #happy #jajaja ♬ sonido original – Benjy Elizerio

Ezek is érdekelhetnek