2022 június 30 csütörtök
KezdőlapHírekEgy e-rolleres megkérdeztek arról, hogy ismeri-e a rá vonatkozó szabályokat - Ezután...

Egy e-rolleres megkérdeztek arról, hogy ismeri-e a rá vonatkozó szabályokat – Ezután átment a piroson és elütötte egy autó

-

Mallorcán a helyi köztévé az egyre népszerűbb és terjedő e-rollerekről forgatott. Az utcán megállítottak egy e-rolleres nőt és arról kérdezték, hogy ismeri-e a Palma de Mallorca városa által jóváhagyott, e-rollerekkel kapcsolatos közlekedési szabályokat.

A nő elmondása szerint tisztába van azzal, hogy az e-rollerrel nem térhet le a kerékpársávról vagy a járdáról. Azt is hozzátette, hogy a szabályozás még nem kötelező érvényű, valamint használata közben nem lehet zenét hallgatni, de este tíz óráig bárhova el lehet vele menni.

A rövid interjút követően a nő elindult egy gyalogos átkelőhelyen, ahol a lámpa piros volt, ennek következtében pedig el is ütötte őt egy autó.

Az autós nem vette észre a szabálytalanul közlekedő nőt, de ettől függetlenül meg kellett volna állnia a gyalogosátkelőhely előtt. Szerencsére azonban nagyobb baj nem történt, az ütközés ereje ugyanis nem volt nagy.

Ezek is érdekelhetnek