2022 június 25 szombat
KezdőlapEmberekEgy év börtönt is kaphat az énekesnő, aki a színpadon arcon vizelt...

Egy év börtönt is kaphat az énekesnő, aki a színpadon arcon vizelt egy rajongót a koncert közben. Videón rögzítették a történteket.

-

A Brass Against nevű zenekar a történtek után bocsánatot kért a közönségtől. Azt mondták, eredetileg ez nem volt a show része. Az énekesnő, Sophia Urista egy kissé elragadtatta magát.

A zavarba ejtő események nem rég történtek meg a Daytona Beach-i, Welcome to Rockville fesztiválon. Sophia a műsor közben látványosan megivott egy üveg vizet, és mondta is a közönségnek, hogy lehet a színpadon kell majd könnyítenie magán.

Az énekesnő az egyik dal éneklése közben odalépett a színpadon fekvő rajongóhoz és fölé állt. Lehúzta a nadrágját és rápisilt a férfi arcára.
Miután a nő végzett, arrébb ment felhúzni a gatyáját. Miközben a férfi állt fel, a földről a “maradékot” elkezdte a közönségre locsolni. Sophia ekkor jelezte a biztonságiaknak, hogy vigyék le a férfit a színpadról.

A videó a YouTube felületen elérhető:

Másnap a zenekar elnézést kért, biztosítottak mindenkit, hogy többet ilyen nem fordul elő. Nem lett itt vége a történetnek. Több videó is napvilágot látott a rendezvény után, amik jelenleg is megtekinthetők YouTube-on. Sophiat feljelentették és a komoly pénzbüntetés mellett akár egy év börtönbüntetésre is számíthat.
A fesztivál szervezői is elmondták, hogy nem tartják elfogadhatónak ezt a viselkedést és már beszéltek a zenekarral.

Ezek is érdekelhetnek