2022 július 2 szombat
KezdőlapÉrdekességekEgy férfi, aki pénzt nem sajnálva vetette alá magát a plasztikai műtéteknek,...

Egy férfi, aki pénzt nem sajnálva vetette alá magát a plasztikai műtéteknek, hogy teljesüljön legnagyobb álma!

-

Fulvio Pellegria egy olasz származású férfi, aki transzneműnek vallotta magát világ életében, ezért elhatározta, hogy nőként szeretné tovább élni az életét. 16 évvel ezelőtt felkeresett jó néhány orvost és plasztikai sebészt, hogy kikérje véleményüket és segítségüket, nővé válásának útján. Így született meg Fulvia.

A most már nőként élő férfi, platina szőkére festette haját, melleket kapott, de valahogy mégsem találta meg magában a boldogságot. Fulvia majdnem 22 millió Forintot fizetett ki, hogy ilyenné váljon, ám azzal még ő is egyetértett, hogy nem túl bizalomgerjesztő külseje lett.

“Nem érzam magam boldognak, mert tudom, hogy nem lettem tökéletes” – mondta az interjúban. Fulvia hihetetlen mennyiségű műtéten esett át, hatalmas implantátumokat kapott a mellébe, szájfeltöltésen vett részt, fenékimplantátumot is beültettetett magának, valamint két alakommal is volt zsírleszíváson, ha ez mind nem lenne elég, még hormonkezelésen is részt vett, hogy “teljes értékű” nő lehessen. A férfit, aki most már nőként éli életét, felesége támogatta, ő volt az az ember, aki buzdította, hogy menjen el fenékplasztikára.

Fulvio, tudatában volt annak már gyerekkorától fogva, hogy nem abban a testben van, amiben lennie kellene, de ezt csak a házassága után merte beismerni mindenkinek. Rengetegszer azt érezte, hogy egy férfitestbe zárt nő, és, hogy emiatt soha nem fog tudni normálisan kiteljesedni az életben. Azt azonban senki sem hitte volna, hogy valójában transznemű, mert ugyanúgy elment a srácokkal focizni, beült velük sörözni a kocsmába, úgy, mint az összes többi normális férfi, sőt drága autók után sóvárgott, és még fegyvereket is szívesen vásárolt.

Az apja soha nem volt hajlandó megbarátkozni és elfogadni, hogy nőként szeretné tovább élni az életét, ezért pszichiátriai intézetbe akarta küldeni, ahol segíthetnek rajta, ezt viszont Fulvio felesége nem hagyta. A mai napig ő tartja el, és gyakorlatilag az összes rokonuk, barátjuk hátat fordított nekik, de ez se őt, se feleségét abszolút nem zavarja, mert akkor is kitartanak egymás mellett.

Ezek is érdekelhetnek