2022 július 2 szombat
KezdőlapÁllatokEgy férfi, aki teljesen elvarázsolja macskáit zongorajátékával

Egy férfi, aki teljesen elvarázsolja macskáit zongorajátékával

-

Vannak emberek a világon, akik a kutyákat és vannak, akik a macskákat preferálják jobban. Nagyon kevés olyan ember van, akik mindkettő állatot szeretik és tartják is. Mindenkinek van egy érve, hogy miért ez és miért az az állat szimpatikusabb, kedvesebb a számára. A kutyákat általában azért szeretik, mert hűségesek, mindent megtennének gazdájuk szeretetéért, felvidítják őket a legrosszabb napjukon is és rengeteg mindenre be lehet őket tanítani.

A másik táborba tartozók valószínű azért szeretik ezeket a doromboló állatkákat, mert megérzik gazdijukon ha szomorúak, mindig odamennek hozzájuk, amikor szükség van rájuk, dorombolnak és dörgölőznek, hogy kifejezzék szeretetüket és persze hálájukat, ha rossz életből menekítették ki őket.

Cikkünk főszereplője Sarper Duman, aki igazi macskaimádó. Legalább 19 macska gazdája, akiket egytől-egyig megmentett vagy örökbefogadott a menhelyről. Számára nem létezik más rajtuk kívül. Elmondása szerint ők a mindenei, ők azok, akik boldoggá teszik őt.

Amikor meglát az utcán egy újabb bajba jutott, rossz állapotban lévő cicust habozás nélkül magához veszi, elviszi orvoshoz, fizeti a megfelelő és szakszerű orvosi beavatkozásokat, gyógyszereket, oltásokat, majd hazaviszi otthonába és egy új, jobb életet kínál neki.

Sarper zongora tanárként dolgozik, és napi 6 órában ad magánórákat. Hazatérve a béke és a nyugalom szigete várja őt. A sok macska persze sok rumlit és piszkot csinál, de örömmel áll neki almuk kitakarításának, és elhullajtott szőreik felporszívózásának.

A cicákkal rendkívül különleges kapcsolatot ápol, ugyanis minden egyes nap játszik nekik zongoráján. A doromboló cukiságok fogják, odafekszenek köré, egyesek még a zongorára is rátelepszenek, hogy még közelebb legyenek szeretett gazdijukhoz. Sarper pedig addig játszik nekik, míg el nem alszanak.

Minden egyes zongorázást videóra vesz, ahol tökéletesen látható, hogy a macskák milyen különleges állapotba kerülnek csodás játéka hallatán. Legtöbbjük nem győz hozzábújni Dumanhoz, amin ő persze nagyokat mosolyog. Élvezi, hogy szeretett házi kedvencei ennyire szeretik a dalait. Számára a két legcsodálatosabb dolog a világon a zene és a macskák.

Sarpert egyébként majdnem 1,2 millióan követnek Instagramon és a sok pozitív kommentből arra lehet következtetni, hogy teljesen odavannak azért, mert így bánik az állataival. Rajongói szerint egy rendkívül jó ember, hisz aki a cicákat szereti rossz ember nem lehet. Minden egyes feltöltött képére, videójára több százezer like érkezik.

Szerintetek is aranyosak? Mi egy kicsit megkönnyeztük a feltöltött videóit.

Ezek is érdekelhetnek