2022 július 5 kedd
KezdőlapEmberekEgy fiatal anyuka, őszinte levelet tett közzé Facebookon! Sosem gondolta, hogy így...

Egy fiatal anyuka, őszinte levelet tett közzé Facebookon! Sosem gondolta, hogy így fog kinézni!

-

Egy gyermek születése a nő életében az egyik legszebb pillanat. Bár ezt a helyzetet, az új édesanyák nem mindig érzik jónak, mert többnyire azt mondják, hogy ez az időszak a legfárasztóbb, ami valaha történhet egy emberrel. Ezek olyan dolgok, amiket meg kell szokni, és egy idő után fel sem tűnik. Ugyanis semmi másból nem tudnak az édesanyák erőt meríteni, csak a gyermekük látványából és szeretetéből.

Autumn Benjamin egy fiatal édesanya, aki egy olyan képet tett közzé Facebook oldalán, ami közvetlenül a szülés után készült. Úgy döntött megosztja érzelmeit, amit közvetlenül a születés után érzett.

“Ez volt a második nap Layla születése óta. A kórházban megtanultam, hogyan szoptassam ezt a kis emberi lényt, akit a világra hoztam. Ezt a nagy hálós nadrágot kellett viselnem, mert senki nem mondta, hogy a terhes has nem tűnik el azonnal, ahogy megszületik a baba.

Senki sem mondta nekem, hogy órákat fogok tölteni és harcolni az érzelmeimmel. Emlékszem, feküdtem a kórházi ágyon és tele volt a szemem könnyekkel. Elkezdtem kiabálni, mert már elegem volt az egészből.

A rengeteg érzelem mellett sok minden más történik a testtel. A kezdeti fázisban lankadatlan tehetetlenség érzése lesz úrrá az emberen. A család segítsége nélkül nehéz lenne boldogulni, különösen szellemileg.

A következő hetekben nem tudtam járni. Nem tudtam használni a fürdőszobát. Ezeket a nagy pelenkákat kellett viselnem. Nem gondoltam, hogy valaha újra normális életem lesz. A férjem, Kevin, mindenben segített nekem.
Anyának lenni nagy áldozat. Kilenc hónapot adsz neki a testedben, hogy növögessen. Majd átmész a szüléssel járó érzelmeken. Nem törődsz a szégyennel, mikor pelenkában sétálsz, vagy mikor megkéred a párod, hogy fürdessen meg, hogy a sebeket ne érje víz.” – írta Autumn közösségi oldalára.

A kisbabájukról pár kép:

A nagy pocakú kis Layla.

Anya mindig szeretni fogja az ő kisbabáját.

Ezek is érdekelhetnek