2022 november 26 szombat
KezdőlapEmberekEgy fitnesz blogger, aki elmondja, hogy a kevesebb súly nem egyenlő a...

Egy fitnesz blogger, aki elmondja, hogy a kevesebb súly nem egyenlő a boldog élettel

-

Cikkünk főszereplője, egy Kate nevű fitnesz blogger, aki “Dedikated_lifestyle” néven fut az Instagramon és már majdnem 151 ezer követőt tudhat magáénak. Kate képei segítségével azt mutatja be, hogyan változott meg 6 év alatt. Kezdetben sokan azt hiszik, hogy képei fordított sorrendben vannak, pedig nem. A lány ugyanis nem karcsúbb, hanem teltebb lett az évek során. A fitnesz blogger azt is elárulta, hogy sokkal boldogabb most, mint valaha és elmondja, hogy miért.

Csodáljuk az olyan embereket, akik hasonló önbizalommal rendelkeznek, mint Kate. Ezek az emberek bátran megmutatják a világnak megjelenésüket és sokakat inspirálhatnak hasonló elhatározásra.

Kate közzétett egy fényképet az Instagramján, melynek egyik fele 2014-ben a másik pedig 2020-ban készült. Ez alatt a hat év alatt drasztikus változáson esett át, viszont története nem a fogyásról, hanem épp ellenkezőleg, a hízásról szólt. Az ausztrál származású blogger megváltoztatta gondolkodásmódját és elfogadta magát olyannak, amilyen. Egyik nap úgy döntött, hogy abbahagyja az edzést és diétázást is, és saját életmódja szerint éli tovább az életét.

A következő szöveget írta a képéhez, amiben mindent megmagyaráz. Írása nagyon inspiráló volt ezért is osztjuk meg most veletek:

“Nagyon nehéz visszanézni a régi képeket, de nem azért mert újra ez a lány szeretnék lenni, vagy azért mert össze akarom magam hasonlítani az akkori énemmel, hanem azért mert arra emlékeztet mekkora megszállott voltam. Ez arra az időre emlékeztet, amikor kizártam magam a társadalmi eseményekből, és így nem kellett emberekkel ennem. Ez emlékeztet engem arra az időre, mikor nem töltöttem időt a barátaimmal, családommal és a férjemmel, mert az edzőtermet választottam. Emlékeztet engem a napi méreckedésre és az állandó vágyakozásra. Ez az időszak nagyon szomorú volt számomra és soha nem éreztem annyira jól és boldognak magam, mint most.

A kevesebb súly nem azt jelenti, hogy a életed egy csapásra jobb lesz. A hosszú távú boldogság nem a rövid távú fogyásból származik. Napi szinten láttam, ahogy a számok csökkennek, és folyamatosan számoltam a kalóriákat.

Ne feledd, hogy a testsúly csökkenés nem egyenlő az egészséges életmóddal, ugyanis maga az egészség miden testben másképp mutatkozik meg. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy bízz a saját testedben és egészségedben.”

Ma Kate teljesen elégedett a megjelenésével és egyáltalán nem fél attól, hogy megmutassa igazi valóját a közösségi oldalakon.

Képeit elnézve látszik mennyire magabiztos és boldog a saját testében.

Sokak számára inspiráló lehet az, amit ő csinált és amibe évekkel ezelőtt belevágott.

Te mit gondolsz mindenkinek el kellene magát olyannak fogadni, amilyen?

Ezek is érdekelhetnek