2022 július 6 szerda
KezdőlapÁllatokEgy gazdi 130.000 Forintot költött állatorvosra, hogy kiderítsék miért sántít a kutyája....

Egy gazdi 130.000 Forintot költött állatorvosra, hogy kiderítsék miért sántít a kutyája. Könnybe lábadt a szeme amikor kiderült az oka…

-

Ki szereti az állatokat? Nyilván a legtöbb ember nem bírja ki, hogy ne dögönyözzön meg egy kutyust vagy cicát. Ez természetes dolog. Akkor jó, ha az állatok is ugyanígy éreznek irántunk. Vannak emberek, akikhez bátran közelítenek a kis kedvenceink és vannak olyanok, akiket ösztönösen megugatnak. Ki tudja, hogy mit éreznek a háttérben. Lehet, hogy látják a belső énünket és ez ijeszti meg őket? Nem tudni. Az biztos, hogy ha jó gazdik vagyunk, akkor meghálálják. Egy kutya és egy macska is pontosan tudja, hogy ki a “főnök”. Na jó, macskáknál egy picit körülményesebb a dolog. Eléggé magának való egy állat. De a kutyusok sokkal jobban kimutatják a ragaszkodásukat.

A közelmúltban egy Russel Jones nevű gazdi szívmelengető videót osztott meg a neten, amelyben a kutyusa sántítva botorkál. Nyilván mindenki a kutyus miatt aggódott, de van egy apró csavar a dologban. Russel eltörte a lábát ezért mankóval volt kénytelen járni. Nem sokkal később a kutyus is elkezdett sántítani, így elvitte állatorvoshoz. Volt röntgen-től elkezdve mindenféle vizsgálat, mire az orvosok csak a vállukat rángatták. Nem volt semmilyen szervi elváltozás a kutya lábában ergo senki sem értette, hogy miért biceg.

Később jöttek csak rá, hogy a kutyus tiszta szimpátiából sántít. Ezt látja a gazdájánál, úgyhogy mély együttérzésből utánozza.

Bill egy lurcher, melyekről köztudott, hogy remek társ válik belőle. Rendkívül bizalmas és kedves kutyus.

Russel 130.000 forintnyi angol fontot hagyott az állatorvosoknál, mire kiderült, hogy a barátjának semmi baja.

Az állatoknál egyébként nem számít ritkaságnak, hogy valamit utánoznak. A madarak is utánozzák egymást, a majmok is stb. A kutyák rendkívül emberközeliek ezért gyakran megesik, hogy minket próbálnak “lemásolni”. Még akkor is, ha ez a szokás nem hasznos és nem kellemes a számukra. Gondoljunk csak bele, hogy szegény kutyusnak is nagyon kényelmetlen lehetett 3 lábon botorkálni.

Az interneten hamar végigsöpört a videó. Egyes emberek szerint Bill Oscar-díjat érdemel.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek