2022 július 1 péntek
KezdőlapEmberekEgy hétre mentek nyaralni, de 4 lányukat otthon hagyták - Mire hazaértek,...

Egy hétre mentek nyaralni, de 4 lányukat otthon hagyták – Mire hazaértek, nem ismertek rá saját otthonukra

-

A szülők szinte mindent megtennének a gyermekeikért anélkül, hogy bármit kérnének cserébe. Persze a legalapabb dolgokat elvárják, mint tisztelet, kedvesség és szeretet. Cikkünkben egy olyan családot hoztunk el, akik megbecsülik egymást és mindent megtesznek, hogy segítsék egymást. A szülőknek négy gyermekük született, s mind a négy lány. Tudták, hogy szüleik nagyon sokat dolgoznak, hogy mindenük meglegyen ezért elküldték őket, hogy pihenjenek.

Mindeközben a lányok otthon maradtak és olyan meglepetésben részesítették a szüleiket, amire örökre emlékezni fognak. Karen és Chip ennél szebb és meghatóbb ajándékot nem is kaphatott volna a gyermekeiktől.

Karen és Chip Schoonover szerető szülők, akik a dél-karolinai Conway-ben élnek. Felnőtt lányaik már nem igen szorulnak nevelésre, mivel leginkább egymásra támaszkodnak. A csajok szavak nélkül is értik egymást, és ezt a köteléket a szüleiknek köszönhetik. Nem is olyan régen bebizonyították, hogy meg vissza tudják adni azt a jót, amit szüleik adtak nekik.

A szülők egy hetes nyaralásra indultak, s a lányok úgy döntöttek, hogy meglehetősen szokatlan módon használják ki távollétüket. Minden szülő rémálma, hogy egy vad bulira, szétvert házra ér haza, de Karen és Chip esetében nem ez történt. A lányok összefogtak és a szüleik tudta nélkül átalakították a házat. A végeredmény rendkívül látványos lett!

Mindent azzal kezdtek, hogy az összes foltos, piszkos ruhát összegyűjtötték majd kimosták…igen a foltokat is. Minden olyan helyiséget, ahol rendetlenség volt, rendbe tettek. Ezzel komoly feladat elé állították saját magukat.

Egyöntetűen eldöntötték, hogy akadnak a házban olyan bútorok, melyekre már nincs szükség, ezért kiszórják őket. Fogták a régi kanapét és még néhány bútort, amit feleslegesnek gondoltak és kivitték a házból. Amint felszabadult egy kis hely, összetolták a maradék bútorokat, és elkezdték leszedni a tapétákat. Gondolták, hogy egy tisztító festés nem árt a háznak.

A nővérek 6 napon át megállás nélkül dolgoztak. Jól tudták, hogy nincs vesztegetni idejük. A teljes felújítást jó előre megtervezték. Már azelőtt beszéltek róla, hogy a szülők elmentek volna a nyaralásra. A legapróbb részletek sem kerülték el a figyelmüket. Szerették volna, ha szüleik nagyon meglepődnek.

Mikor a szüleink hazatértek teljesen ledöbbentek. Felkészületlenül érte őket a meglepetés. Mielőtt mindketten bementek volna, látták, hogy az udvar és a ház terasza sokkal tisztább. Azt hitték, hogy pusztán csak rendet tettek a lányaik az udvaron. Az igazi meglepetés viszont odabent várt rájuk.

Előtte-utána

A lányok nagyon jól érezték magukat a felújítás alatt, ahogy ez az alábbi videóban is látható. Ily módon akartak megemlékezni a szülők távollétében zajló “felújításról”. A szülők reakciója nagyon megható volt, szóval, aki elsírja magát mert lát mást sírni, az készítse elő a papír zsepiket.

Ti meglepnétek így a szüleiteket?

Ezek is érdekelhetnek