2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekEgy jó ötletnek hála 17 évesen már 30 milliót keresett HAVONTA, pedig...

Egy jó ötletnek hála 17 évesen már 30 milliót keresett HAVONTA, pedig még az iskolát sem fejezte be.

-

Sokan vannak úgy, hogy ott állnak az érettségivel a kezükben és fogalmuk sincs, hogy melyik területen szeretnének dolgozni a későbbiekben. Egyesek nem állnak készen arra ennyi idősen, hogy ilyen sorsdöntő kérdésekben hozzanak döntést. Ilyenkor a gyerekekben még tombolnak a hormonok és sokkal jobban érdekli őket a csajozás és a bulizás. De vannak kivételek…

Pierce Woodward 17 éves, de már saját cége van. A tini 16 évesen félbehagyta a tanulmányait és a szülei garázsában belekezdett a vállalkozásába. Már gyermekkorában is arról álmodozott, hogy mire eléri a felnőttkort, legyen annyi pénze, amiből tud félretenni.

Az tanulmányai megszakítása egy nehéz döntés volt. Nem mindenki meri bevállalni. Egy ekkora kockázat nem mindig jár sikerrel és könnyedén elcsúszhat rajta az életünk. Na meg persze a szülők sem feltétlenül örülnek annak, ha a gyermekük úgy dönt, hogy nem tanul tovább.

Szerencséjére a szülei is meglátták a fantáziát az ötletben és úgy voltak vele, hogy ebből tényleg lehet valami. Elfogadták a fiúk döntését és támogatták a munkájában.

Pierce azzal az ötlettel állt a szülei elé, hogy saját készítésű gyűrűket szeretne az interneten árulni. Akkor még fogalmuk sem volt arról, hogy ez mekkora siker lesz.

Első műhelye a szülei garázsában volt. Az első héten 20 gyűrűt tudott eladni. Szerencséjére az internet világa gyorsan fel tud kapni dolgokat. Az közösségi média segítségével könnyedén tudta népszerűsíteni a termékeit. Instagram oldalának 160 ezer, TikTok profiljának pedig másfél millió követője van.

Az eddig megkeresett pénzből már vásárolt egy házat a családjának és magának is. Autókból is bevásárolt. Van Range Rover, Maserati és Mustang is. Csak a szoksásos.

Legutóbb meglepte édesanyját 50.000 dollárnyi (14 millió forintnyi) készpénzzel, hogy ő is vehessen magának egy menő kocsit. Ez egy jelképes gesztus volt, ugyanis az anyjának volt korábban egy Corvette-je, de el kellett adnia, hogy legyen pénzük, amiből eltartják magukat.

Pierce élvezi a gazdagságot. Az tetszik neki benne a legjobban, hogy bármit megtehet, amit csak szeretne. Egyelőre azt tervezi, hogy bejárja az egész világot.

Ez a szép Ferrari is a garázsba kerülhetett…

Itt pedig egy kisfilm a fiúról…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek