2022 május 24 kedd
KezdőlapTörténetekEgy nő csókkal jutalmazott egy hajléktalan férfit, miután ő elárulta neki, ki...

Egy nő csókkal jutalmazott egy hajléktalan férfit, miután ő elárulta neki, ki is valójában

-

Raimundo Arrudu 35 éve kénytelen volt az utcán élni. Soha, senki nem figyelt fel a férfira. 2011 tavaszán azonban minden megváltozott. Akkor találkozott ugyanis egy nővel, aki sokáig figyelte őt és úgy döntött, hogy megszólítja.

A fiatal nőnek feltűnt, hogy Raimundo mindig egy ceruzával és papírral a kezében ült. Utóbb kiderült, hogy a férfi verseket ír. Raimundo egész életében verseket, novellákat és regényeket gyártott, amitől az sem tántorította el, hogy az utcára került. A férfi hosszú évtizedeken át reménykedett abban, hogy valaki egy napon felfedezi és publikálja majd írásait, de mivel hajléktalan volt, ezért még csak szóba sem állt vele senki.

A nőt, aki nem tudta tovább türtőztetni magát és odament a férfihoz, annyira lenyűgözte Raimundo tehetsége, hogy műveit nyilvánossá tette az egyik közösségi oldalon. Azt azonban egyikük sem gondolta, hova vezet segíteni akarása.

A férfi írásai olyan nagy mértékben nyűgözték le az olvasókat, hogy rövid időn belül 100 ezer követője lett. Emellett a közösségi oldalon ráismert valaki, aki már régóta kereste testvérét. Elveszettnek hitte Raimundot, de ahogy felismerte az interneten, azonnal fel is vette vele a kapcsolatot.

35 év után a férfi feje felett ismét volt fedél, ugyanis testvére beköltöztette őt saját házába. A hajléktalan férfi rengeteg év után először rendesen tudott tisztálkodni, a haját is levágták, így végre a hétköznapi emberek külsejét ölthette magára.

A történetből később kisfilmet is készítettek.

Ezek is érdekelhetnek