2022 július 2 szombat
KezdőlapEmberekEgy nő spermakoktélt fogyaszt, hogy ne kapja el a koronavírust

Egy nő spermakoktélt fogyaszt, hogy ne kapja el a koronavírust

-

A koronavírus-járvány jelen van az egész világon, így a WHO nem győzi hangsúlyozni, hogy mennyire fontos szervezetünk immunrendszerének megerősítése, a higiéniai előírások betartása, a megfelelő hidratálás és az egészséges táplálkozás. Utóbbit egy brit nő egészen rendkívüli módon értelmezte. Bár nem most kezdte egészségének megőrzését, a világjárvány idején még nagyobb hangsúlyt fektet erre.

A radikális módszer lényege, hogy partnere örökítő anyagát fogyasztja el, amiről azt mondja, hogy nem pusztán egy tápláló koktélról van szó, hanem ennek segítségével elkerülheti azt is, hogy megfertőződjön a koronavírussal.

Tracy Kiss egy brit blogger, aki meg van győződve arról, hogy a spermaivás rengeteg egészségügyi előnnyel jár. A kétgyermekes édesanya szerint az általa elkészített koktél csökkenti a koronavírus szervezetben való megjelenésének kockázatát. Tracy már 2017 óta alkalmazza ezt a módszert és állítása szerint azóta még egy kis megfázása sem volt. A szokatlan étrend-kiegészítő rengeteg energiát ad neki és megvédi őt a betegségektől.

A 32 éves nő elmondta, hogy egyetlen teáskanál spermában több, mint kétszáz vitamin és ásványi anyag található meg, vagyis az örökítő anyag egyfajta multivitaminként szolgál, továbbá természetes antidepresszáns is. Véleménye szerint ez a téma nem publikus, az emberek nem beszélnek róla, hiszen egyik cég sem tudná eladni a “terméket”, ezáltal hasznuk sem lenne belőle. Tracy szerint nincs mit szégyellni, hiszen, ha a mag nem lenne, akkor nem léteznének emberek a Földön.

A nő természetes, vegánbarát és nem utolsó sorban ingyenes módszere minden gyógyszernél hatásosabb, mivel semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz. Emellett nemcsak a vírusok elleni védekezésben veszi hasznát, hanem szépségápolási szerként is tökéletes, mivel tisztítja és fiatalítja arcbőrét.

“Ez egy teljesen természetes és ingyenes gyógymód. Nem kell, hogy legyen partnered, csak kérj meg rá egy egészséges férfi barátot” – javasolja Tracy.

Az influencernek több, mint hatszázezer követője van és egy blogot is ír arról, hogyan erősíti immunrendszerét. Továbbá azt is elárulta, hogy a sperma, amit rendszeresen fogyaszt a párjáé. Fontos információ az is, hogyan építsük be étrendünkbe az örökítő anyagot. Természetesen megtehetjük ezt közvetlen módon vagy hideg ételek és koktél formájában is. “A legjobb módszer persze az, ha frissen fogyasztjuk, de 24 órán át tárolható a hűtőszekrényben is. Arra azonban figyelni kell, hogy egy idő után elveszti ragadósságát és állagát is” – mondja Tracy.

Hogyan vélekednek erről a tudósok?

A szakemberek hosszú évek óta tanulmányozzák a férfiak örökítő anyagát. A vizsgálatok alapján kiderült, hogy a sperma tartalmaz fehérjét, fruktózt, glükózt, káliumot, nátriumot, kalciumot, szelént, cinket, magnéziumot, C-vitamint, hormonokat (tesztoszteron, ösztrogén) és spermiumokat.

A spermium antidepresszáns hatása már bizonyított. A New York-i Állami Egyetem munkatársa, Dr. Gordon Gallup végzett el egy kutatást, amelyben 293 nő vett részt. Mindannyian kitöltötték az úgynevezett Beck-tesztet, amely a hangulatot méri fel. Azoknál a nőknél, akik nem használnak óvszert nem találtak depresszióra mutató hajlamot, míg azoknál, akik használnak gyakrabban voltak depresszióra utaló tünetek. Ugyanakkor azt is hozzá kell tenni, hogy nem volt összefüggés a hangulat és a sperma női testbe jutásának módja között. Nyilvánvaló, hogy a hatékonyság más és más a bejutás helyétől függően.

Te mit szólsz ehhez?

Ezek is érdekelhetnek