2022 december 8 csütörtök
KezdőlapTörténetekEgy nő tíz éven át bújtatta szeretőjét háza tetőterében, aztán fény derült...

Egy nő tíz éven át bújtatta szeretőjét háza tetőterében, aztán fény derült titkára

-

Az internetnek és a hírügynökségeknek köszönhetően számos izgalmas és érdekes tényt, történetet olvashatunk nap, mint nap. És persze, vannak köztük olyanok, amik egészen megdöbbentőek, mint például a következő sztori. Egy nő tíz éven át rejtegette szeretőjét, míg végül kiderült a titka.

Otto és Dolly hosszú ideje éltek együtt titokban, de annál nagyobb boldogságban mindaddig, amíg egy veszekedés megváltoztatott mindent.

Walburga “Dolly” Oesterreich a harmincas évei elején járt és a háziasszonyok életét élte. Férje, Fred William Oesterreich vállalkozóként kereste kenyerét, a Wisconsin állambeli Milwaukeeban. Dolly varrógépe 1913-ban tönkrement, ezért szerető férje a házukba küldte a húsz éves Otto Sanhubert, aki szerelőként dolgozott.

Otto érkezésekor Dolly lenge öltözetben nyitotta ki az ajtót. Beszélgettek és nem telt bele sok idő, a szerelő a nő szeretője lett. Amikor Dolly férje dolgozott, akkor találkoztak a házaspár házában vagy éppen egy szállodában. A szomszédoknak feltűnt az ismeretlen férfi és gyakori látogatása, de Dolly megnyugtatta őket azzal, hogy Otto az öccse. Annak érdekében, hogy elkerüljék a további kellemetlen kérdéseket és szituációkat, az asszony azt javasolta a férfinak, hogy költözzön be házuk tetőterébe. Természetesen mindez a férje tudta nélkül történt.

Otto nem habozott, elfogadta az asszony ajánlatát, felmondott munkahelyén és beköltözött a házba. A szerető soha nem mozdult ki a tetőtérből, irodalmi műveken dolgozott, ugyanis azt tervezte, majd később megjelenteti őket.

Öt év telt el így, amikor Dollynak és férjének Los Angelesbe kellett költöznie. A feleség nagyon leleményes volt, ugyanis olyan házat keresett, ami szintén rendelkezik tetőtérrel, így szeretője is velük tud költözni. Így további négy évig éltek együtt.

1922-ben a házaspár hatalmas vitába keveredett, aminek Otto fültanúja volt. A szerető előbújt a tetőtérből és két pisztollyal a kezében egyenesen a szobába ment és lelőtte Dolly férjét, Fredet. A rendőrök hamarosan a helyszínre értek, Dolly pedig azt mondta nekik, egy betörő ölte meg férjét. A hatóságok ugyan nem hittek a nőnek, de bizonyíték hiányában nem tehettek semmit.

Az özvegy eladta házát és egy másikba költözött, ahova Otto is elkísérte. Férje már halott volt, szeretője ennek ellenére is a padláson lakott.

Dolly nem elégedett meg Ottoval, még egy szeretőt szerzett magának, az ügyvéd Herman Shapirot. A férfi rendkívül elfoglalt volt, így egy harmadik szerető is belépett a képbe. A nő igyekezett eltüntetni a gyilkosság bizonyítékait, így a fegyvereket, amivel Otto megölte Fredet harmadik szeretőjének, Roy Klumba-nak adta és megkérte ássa el őket.

A férfi megtette, amit a nő kért tőle, a gyilkos fegyvereket elásta az udvarán. Hónapokkal később Roy és Dolly szakítottak egymással, a férfi pedig már nem őrizte tovább az özvegy titkát. Elment a rendőrségre és elmondta nekik, hogy Dolly szeretője tette el láb alól néhai férjét.

A fegyverek előkerültek, de a rendőrök nem tudták bizonyítani, hogy azok voltak a gyilkos fegyverek, azt pedig végképp nem, hogy Ottó volt a tulajdonosuk. A gyilkossági ügy hét évvel később zárult le, amikor Dolly és Shapiro is szakítottak, az ügyvéd pedig mindenről kitalált a rendőrségnek.

Herman pontosan tudta a történet részleteit, ismerte Dolly múltját, sőt, még Ottóval is találkozott egyszer, aki mindent elmesélt neki. Az Ottó elleni vádak azonban, már elévültek, így szabadon távozhatott, felmentették őt a gyilkosság vádja alól. Dolly is a vádlottak padján ült, de őt is elengedték, így senkit nem zártak börtönbe Fred meggyilkolásáért. Azt viszont megállapíthatjuk, hogy ez volt a történelem egyik legbizarrabb házasságszegése.

Ezek is érdekelhetnek