2022 június 30 csütörtök
KezdőlapCelebEgy olasz divatmogul, sosem látott bikinis fotókat posztolt a néhai Diána hercegnéről...

Egy olasz divatmogul, sosem látott bikinis fotókat posztolt a néhai Diána hercegnéről az instagramján.

-

Diána hercegnét mindenki ismeri a világon. 1981-től 1996-ig volt Károly walesi herceg első felesége. Két fia van, Vilmos és Henrik akik apjuk után a második és a hatodik helyet foglalják el a trónöröklési rendben. Diána, eredeti neve Diana Frances Spencer egy brit arisztokrata családba született 1961. július elsején. Hozzáment Károly herceghez, de a házasságuk a 80-as évek végére megromlott. Eleinte titkoltál, de a média elől semmit sem lehet elrejteni. Nyilvánosságra hozták a dolgot, majd 1996. augusztus 28-án elváltak.

Egy válás a királyi családban szinte elképzelhetetlen. Igazából lankadhatott volna a Diánát körülvevő közfigyelem, de az emberek rokonszenve töretlen maradt. Ezt elsősorban a jótékonysági rendezvényeinek és a szociális elkötelezettségének köszönheti.

Életét 1997. augusztus 31-én veszítette el. Az autóját paparazzók üldözték és egy aluljáróban belekergették egy halálos a közúti balesetbe. Az emberek a mai napig gyászolják. Magyarországon Örményes községben állítottak egy emlékművet a tiszteletére, továbbá a szigethalmi temetőbe is található egy kopjafa Lady Diana emlékére.

Diánát a “szívek királynőjének” is nevezték. Kedvessége határtalan volt, és mindig illően viselkedett. Ahol tudott, ott segített. Jó példája volt az eleganciának.

Rengeteg hírességet ismert, köztül Giancarlo Giammetti-t is. A Valentino divatház alapítója régi jó barátja volt.

1990-ben egy közös, olaszországi nyaralás során készültek fotók Valentino jachtján. Ez két évvel a válása után és hét évvel a halála előtt történhetett. A királyi pár kapcsolata ekkoriban már teljesen tönkrement, úgyhogy a hercegné is bátran engedett a hódolóinak.

Az egyik újonnan napvilágot látott fotón egy hivatalos eseményen fényképezték le őket, míg a másikon egy színes bikiniben és lila ingben láthatjuk. A képen felfedezhető még Kyrill, Preslav hercege is.

A következő fotók régebbiek ugyan, de itt is bikiniben látható a hercegné. A fürdőruháin egyértelműen látni lehet a 80-as évek színeit és stílusát.

A fotókhoz a divatmogul a következőket írta. “Két kép a barátságunkról Diana hercegnével.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek