2022 július 6 szerda
KezdőlapÉrdekességekEgy orvostanhallgató elhagyta a szerelmét, amikor kiderült, hogy csak egy kisboltban dolgozik.

Egy orvostanhallgató elhagyta a szerelmét, amikor kiderült, hogy csak egy kisboltban dolgozik.

-

Vannak bizonyos akadályok egy kapcsolatban, amiket mi magunk határozunk meg. Ezek akár az igazi boldogságot is megakadályozhatják. Kérdés csupán az, hogy megéri-e.

Egy Kuba nevű férfi a saját bőrén szerzett tudomást erről.

Íme az ő története…

“Soha nem akartam szerelembe esni. Úgy gondoltam, hogy orvostanhallgatóként elsősorban a tanulásra és a céljaimra kell összpontosítanom. A tanulmányaim első évei igazából gondtalanul zajlottak. Egészen addig míg meg nem látogattam a nagynénémet Krakkóba.”

“Ott elmentünk szórakozni, majd összefutottam egy Mónika nevű lánnyal, akivel egész éjjel szórakoztunk míg végül telefonszámot cseréltünk.”

“Másnap randira hívtam, hogy jobban megismerhessem. Egész nap beszélgettünk. Nem is tudtam elhinni, hogy ilyen történhet velem. Úgy gondoltam, hogy ilyen csak a filmekben létezik. Eljött az idő, amikor megkérdeztem, hogy mivel foglalkozik, mire ő azt mondta, hogy egy boltban dolgozik.”

“Nos itt van egy kis probléma. Nem tudtam eltitkolni, hogy egy olyan családban nőttem fel, ahol van pénz. Igazából sosem volt szükségem pénzre mert a szüleimtől mindent megkaptam. Az élet tálcán kínált mindent a számomra. ”

“Lehet furcsán hangzik, de sosem kerestem olyan emberek társaságát, akik kevésbé voltak gazdagok mint én. Vagy keményen kellett dolgozniuk a tanulmányaikért.”

“Ezért, amikor Mónika azt mondta, hogy egy boltban dolgozik megijedtem, de bíztam benne, hogy mint vezető vagy legalább egy manager egy luxus üzletben.”

“De nem! Ő mutatta, hogy abban a helyi kisboltban, ami mellett nem rég haladtunk el. Hát eléggé megfagytam. Jó, hogy anyám nem volt itt mert ő egyből nevetségesnek gondolt volna engem. Tudom ez kegyetlenül hangzik de annak ellenére, hogy nagyon intelligens nő és rendkívül jól érzem magam vele kénytelen voltam otthagyni a dolgot. Nem szeretnék valakinek a szponzora lenni. Én megengedhetek külföldi nyaralásokat, de Mónika nem. Nem jó egy kapcsolatban, ha valaki pénzügyi szempontból kihasználja a másikat. Két különböző világból jöttünk így ez a kapcsolat igazán sosem lesz lehetséges.”

Mit gondoltok erről? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek