2022 november 27 vasárnap
KezdőlapEgészségEgy ötéves gyermek Diana hercegnének vallja magát. Elképesztő részleteket tud a Lady...

Egy ötéves gyermek Diana hercegnének vallja magát. Elképesztő részleteket tud a Lady Diana életéről

-

Az ötéves gyermek Diana hercegnének vallja magát. Apja egy tévés híresség és gondoskodott arról, hogy a világon mindenhol értesüljenek erről. A fiú olyan részletességgel beszél a Balmorali kastélyról, ami hihetetlen, hiszen soha nem járt még ott.

Az szívek királynője
Diana Spencer élete rövid és viharos volt. Még szinte gyerekként, 4 héttel a 20. születésnapja után ment feleségül Károly herceghez, aki sajnos soha nem szerette. A boldogtalan házasság és férje közömbössége a hercegnét depresszióba és bulimiába kényszerítette.

1996-os válása után Diana televíziós interjút adott, amelyben bevallotta, hogy bár hivatalosan már nem a királyi család tagja, de reméli, hogy továbbra is az “emberi szívek királynője” marad.

Ez így is volt, de a nyilvánosság szeretete hosszú távon megterhelőnek bizonyult a számára. Diana fiai, Vilmos és Harry herceg továbbra is meg vannak győződve arról, hogy a fotóriporterek és a világmédia a felelősek édesanyjuk tragikus haláláért a párizsi Alma-alagútban 1997 augusztusában. Közel negyed évszázaddal a walesi hercegnő halála után még mindig erős érzelmeket ébreszt az emberekben a sajnálatos baleset.

Egyesekben egy kicsit erősebbeket.

Az ötéves Billy Campbell azt állítja, hogy ő a tragikusan elhunyt hercegnő következő reinkarnációja. Talán senki sem figyelt volna fel rá, ha nem Billy apja, David Campbell, a híres tévés sztár hozta volna nyilvánosságra az esetet.

Írt egy cikket, arról, amit a fiától hallott. Ezek olyan részletek a hercegné életéből, melyeket soha nem tettek közzé a médiában.

Szóval az apja hisz benne, hogy Billynek természetfeletti kapcsolata van a szívek királynőjével.

“Úgy kezdődött, hogy a feleségemnek adott egy kártyát Lady D képével. Billy a lányra mutatott és azt mondta. “Nézd! ez én vagyok, amikor hercegnő voltam.”

Kezdetben ők is azt hitték, hogy a gyerek csak fel akarja hívni magára a figyelmet. Aztán egyre gyanakvóbbá váltak. William és Harry képeire azt mondta, hogy “a fiaim”.

A kis Billy olyan részletességgel beszél a Balmorali-kastélyról, melyekről kevés embernek van tudomása. Mintha tényleg járt volna ott.

“Egyszer egy másik képet mutattak neki a Dianaról. Azt mondta a fiú. “Ez én voltam, amikor még hercegnő voltam. Aztán szóltak a szirénák és már nem voltam hercegnő.”

A szülők szerint ez egyértelmű utalás a hercegné tragikus halálára.

Kérdés, hogy a kis Billy kinő ebből, vagy esetleg tényleg ő lehet Diana reinkarnációja?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek