2022 november 27 vasárnap
KezdőlapTech & TudományEgy pár az óva intés ellenére a legszomorúbb tekintetű kutyát fogadta örökbe....

Egy pár az óva intés ellenére a legszomorúbb tekintetű kutyát fogadta örökbe. A mosolya, minden képzeletet felülmúlt

-

Gyakorlatilag megszámlálhatatlan mennyiségű kutyust és cicát tesznek ki az utcára, mert a gazdik tehernek érzik az állatot, vagy már nem engedhetik meg maguknak, hogy megtartsák. A “gazdik” abban látják az egyetlen megoldást, ha valamilyen erdő szélén kiteszik az állatokat és onnantól fogva a természetre bízzák a piszkos munkát. Ezek a kis jószágok nem értik, hogy egyik pillanatról a másikra miért váltak hontalanná, csak azt tudják, hogy mielőbb vissza akarnak térni otthonukba. Miután nem járnak sikerrel, egy állatmenhelyen landolnak, ahol eleinte még reménykednek de bizonyos idő elteltével lelkük és szívük teljesen összetörik, majd mély depresszióba zuhanva tengetik napjaikat a ketrecekben.

Történetünk főszereplői, Jessica Williams és párja, Jared szerettek volna kiskutyát. Jessicanak az volt a nagy álma, hogy egy nap neki is lehet saját kutyusa. Jared meg akarta lepni kedvesét, ezért egyik nap fogta magát és a lányt elvitte egy menhelyre, mely Los Angelesben volt. Jessica végre valahára rátalált álmai kutyájára, ám az alkalmazottak óva intették vele kapcsolatban.

Amikor elmentek a ketrece előtt és meglátták, tudták ő lesz az igazi. Megkérték az ott dolgozókat, hogy engedjék ki a kutyust, hogy magukkal tudják vinni. Az ebet el is nevezték egyből Benjinek. A kis testű keveréknek a bolhák és egyéb fertőzések miatt kihullott a bundája.

Jessicat és Jaredet a gondozók figyelmeztették, hogy a kutya olyan megpróbáltatásokon van már túl, hogy nem biztos a későbbiek folyamán tud majd szocializálódni. A pár ennek ellenére is elvitte haza őt.

Hazaérve a kutyus még nagyon félénk volt, nem tudta hova tenni a dolgokat, fogalma sem volt arról, hogy most mi történik vele. Arcán ez egyértelműen látható is volt.

Egy idő után azonban rájött, hogy nincs mitől félnie, mert biztonságban van, kap mindennap enni, meleg helyen van, fekhellyel, játékokkal és ami a legfontosabb megkapja azt a szeretetet, amiben már rég nem volt része. Hamar mosolyra is húzódott a kis szája és boldog kutya képében tetszelgett.

Tény, hogy csak három hét telt el az örökbefogadása óta, viszont már most lehet látni, hogy mennyire felszabadult, boldog és hálás azért, hogy kihozták a ketrecből és megajándékozták őt egy második eséllyel.

Te fogadtál már örökbe menhelyről kutyust?

Ezek is érdekelhetnek