2022 július 1 péntek
KezdőlapEmberekEgy plus size méretű lány elmondja, milyen 113 kilós testben élni

Egy plus size méretű lány elmondja, milyen 113 kilós testben élni

-

A Zelenoyablochka becenevet viselő Twitter-felhasználó bevallotta, belefáradt abba, hogy az emberek bántó megjegyzéseit hallgassa telt testalkata miatt ezért úgy döntött elmondja milyen egy plus size méretű testben élni. Bejegyzése futótűzként terjedt az interneten és rengeteg megosztást kapott.

Mi csodáljuk a lány bátorságát és úgy döntöttünk megosztjuk történetét és bejegyzését.

Evgeniya elmondta, hogy összesen 164 centi és 113 kiló. Azt mondja nincs magával megelégedve, ám ez nem akadályozza meg őt abban, hogy élvezze az élet minden egyes percét.

Itt van néhány érdekesség róla, amit ő maga osztott meg a közösségi oldalain.

Kellemetlenül érinti az üzletekben kapható méretválaszték. A legnagyobb méret a boltokban az XL és számára még az is kicsi. Elmondta, hogy nem szeretne nagyon bő és laza ruhákat viselni csak azért mert nem felel meg a “tömegpiac normáinak”

Ritkán visel farmert, ami nemcsak súlya miatt van, hanem lábai alakja miatt is. Szerinte nagyon sok testesebb lány van tisztában azzal mennyire rossz, mikor a belső combok összedörzsölődnek. A farmeron pedig rövid időn belül lyukak keletkeznek azon a részen.

Akárhányszor változik a súlya, annyiszor változik a keble is. Ez egyrészt jó, másrészt viszont kellemetlen, mert nehéz tőlük aludni. Állítása szerint olyan érzés számára, mintha meg akarnák fojtani.

A súly szorosan kapcsolódik a test víz visszatartásához. Pontosan ezért vannak olyan napok, mikor arca iszonyúan fel van vizesedve.

A lábai is fel vannak dagadva, ami nagyon kényelmetlen számára. A zokni annyira belevághat ilyenkor a lábába, hogy elszoríthatja a lábai keringését.

A körülötte levő emberek hajlamosak viccelődni a súlyával. “Olyan karcsú voltál régebben, tök jól néztél ki” vagy “Ó, megint híztál?” Ezek általában rosszul érintik őt.

Mivel mind a melle, mind a hasa nagyobb lett, kényelmetlenül érzi magát, amikor a melle bőre megérinti a hasa bőrét.

Rendkívül nehéz szép fehérneműt találnia, mely nem vág bele a bőrébe. A csípője mindig is szélesebb volt, mint 101 centiméter. Ezért a legszebb és a viszonylag olcsó darabok nem mindig jók rá. Ha szerencséje van, csak akkor tud kifogni néhány ó darabot.

A vékony testalkatú “barátok” akik folyamatosan azt mondják neki, hogy kövér, valódi kiváltó tényezői lehetnek annak, hogy még tovább hízzon. Eleinte nehezére esett higgadtan hozzáállni a dolgokhoz, de most már egyre jobban megy neki.

Kellemetlenül érzi magát, amikor az emberek a háta mögött kezdenek el róla beszélni., főleg, ha olyanokat mondanak “Nézd milyen kövér.”

A testén lévő striák egyenesen elszomorítják őt. Elmondása szerint előre érzi, hogy hol fognak megjelenni, mert a bőre elkezd fájni azon a területen.

Nagyon fél székre, vagy kis sámlikra állni, mert szerinte a 113 kiló nagyon sok.

Volt egyszer egy olyan kapcsolata, ahol a srác elkezdte azért zsarolni, hogy lefogyjon. De a barátai körében is akadnak olyanok, akik rendszeresen megjegyzést tesznek alakjára. Ebből már nagyon elege lett.

Van, hogy édesanyja sem nagyon kíméli. Ő általában azt mondja neki, hogy “A túlsúly befolyásolja a boldogságot” magyarán szólva, senki sem akarja majd őt feleségül venni azért, mert ennyire molett testalkatú. (Spoiler: Már egy éve boldog házasságban él)

Evgeniya a káros hatásokról is beszélt, amikor a túlsúly már az egészségét is negatívan befolyásolta. “Egész életemben beteg voltam. Krónikus gyomorhurutom volt. Fejfájással és neurológiai problémákkal is küzdöttem. Az elmúlt 6 hónapban sikerült felszednem annyi pluszt, hogy 113 kiló legyek, de már egészen gyermekkorom óta küzdöttem egészségügyi problémákkal.” – mondta a lány.

Van még egy dolog, amit túlsúlya befolyásol. Evgeniya olyan helyen dolgozik, ahol napi 14-15 órákat áll, ezért nagyon fájnak a lábai. Elment orvoshoz, mert azt gondolta, hogy artritisz-e van. Amikor megkérte az orvost, hogy vizsgálja meg, csak annyit mondott, hogy le kell fogynia.

“Soha életemben nem voltam vékony, ezért fokozatosan tanultam meg elfogadni a testem. Még mindig keresem a belső harmóniát, de már szépnek tartom magam.”

A lány mindenkit arra biztat, hogy fogadják el magukat olyannak amilyenek.

Ti mit gondoltok róla?

Ezek is érdekelhetnek