Elhoztuk nektek Caitlyn és Colin történetét, ami bemutatja a család egy teljes hetét. Érdekessége a dolognak, hogy Caitlyn megkérte a férjét, hogy 7 napon át ő válassza ki öltözékeit. Colin meglepődött, de nagy örömmel vállalta a feladatot és bátran vetette magát bele Caitlyn szekrényébe, hogy a legeldugottabb ruhákat is előbányássza és kiválaszthassa a megfelelő kombinációkat.

Hétfő

Hétfőn reggel, Colin kinyitotta a szekrényt és kiválasztotta a ruhámat. Ez fontos nap volt számomra, mert üzleti találkozóm volt. Többször megfordult a fejembe, hogy lefújom az egész ötletet, de ő annyira izgatott volt, hogy mégis hagytam magam. Olyan ruhát választott ki, ami pont nem alkalmas egy üzleti megbeszéléshez, de Colin azt mondta, ne aggódjak ez nagyszerű viselet és senki sem fog végignézni rajtam a városban. Nem így lett. Sok bókot kaptam és úgy döntöttem, újra elő fogom venni ezt a darabot a szekrényemből.

Kedd

Második nap kezdtem rádöbbenni, hogy a férjem imádja az erőteljes, élénk színeket.  Megtalálta egy nagyon régi táskámat, amit azért tettem el, mert gyerekesnek találtam. A férjem viszont, nagyon is kedvelte ezt a táskát. Már a kedvenc kiegészítőim részét képezi.

Szerda

Az évfordulónk napján elhatároztuk, hogy egy romantikus, gyertyafényes vacsorát rittyentünk össze. Két gyermekünk is van, így az étterem lehetőségét elvetettük. Az otthonunk mellett tettük le a voksunkat. Nem igazán törtem rajta a fejem, mibe legyek, végtére is otthon voltunk. Hát a férjem nem így gondolta és igencsak dekoratív fekete ruhát választott ki nekem. Az első randink jutott az eszembe.

Csütörtök

Colin választása erre a ruhára esett és azt mondta gyönyörű vagyok benne. Nem túl gyakran hordtam ezt a ruhámat, mert túl rövidnek tartottam, és valahogy a színe is fura volt nekem. Egy szülőknek szervezett rendezvényre mentünk, ahol elég kínosan éreztem magam, de a férjem megnyugtatott.

Péntek

Ma a szüleimhez mentünk és Colin azért választotta ezt a ruhát, mert a gyerekeink után mindig futni kell, és hogyan futottam volna utánuk magassarkúba és csini ruhába. Ezt a felsőt általában piknikezéshez szoktam felvenni. De rájöttem, hogy a megfelelő kiegészítőkkel, nagyon jó viselet.

Szombat

Szombaton családostul el szoktunk menni sétálni. Colin egy valódi divat tanácsadónak érezte magát. Az egyik kedvenc kabátját adta rám, és azt mondta, nagyon jól áll. A ruhát és a cipőt a kényelem kedvéért választotta ki, és ahogy a kép is mutatja a séta remek volt.

Vasárnap

Erre a napra semmi különlegeset nem terveztük, de Colin szerette volna, hogy otthon is nőiesen érezzem magam. Van egy fekete ruhám, amit nagyon szeretek, de sose találtam rá jó alkalmat, hogy felvegyem. Azt hiszem Colin megtalálta.

A férjemmel való élet varázslatos, amiért érdemes elegánsan és nőiesen felöltözni minden nap. A kiszabott feladatot, nagyon magáénak érezte és ez a hét rádöbbentett, hogy minden stílus, minden naphoz illik. Amikor belenéztem a tükörbe és megláttam, Colin milyen ruhákat adott rám, egyszerűen elmosolyodtam és boldogságot éreztem.

Ez a kis kaland segített rájönni, hogy nem szabad félni a kísérletezéstől. Nincs szükség megfelelő alkalomra, hogy csinos ruhát vagy cipőt hordjunk. Azt viseljük, amiben jól érezzük magunkat.

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző bejegyzés15 ritka fotó a múltból, amit csak nagyon kevesen láthattak
Következő bejegyzés15 legritkább betegség a világon, amiről eddig nem is hallottál