2022 június 25 szombat
KezdőlapEmberekEgy szigetre vitték lányukat, hogy megneveljék - Halászok találtak rá

Egy szigetre vitték lányukat, hogy megneveljék – Halászok találtak rá

-

Az utóbbi időben egyre jobban elszaladt a ló a gyerekek és tinik alatt, amivel megkeserítik és megnehezítik a szülők életét. Évtizedekkel ezelőtt a szülők olyan szigorúan nevelték gyerekeiket, hogy meg sem fordult a fejükben pimaszkodni, vagy visszaszólni. Úgy tisztelték őket, mintha ők lennének a világ királyai és királynői. Ha a szülő azt mondta “piros” az akkor piros volt. Sajnos a mai világban ez nem így működik.

A gyerekek már egészen fiatalon elkezdenek hisztizni, ha valami nincs úgy ahogy szeretnék és addig nem hagyják abba, ameddig meg nem kapják amit akarnak. A fiatalok, főleg most az elektronikai eszközök világában, nagyon gyorsan el tudják veszíteni a kontrollt, ha pedig szüleik rájuk förmednek ők kikelnek magukból.

Mai cikkünkben arról fogunk beszélni, hogyan próbálta megnevelni egy kínai házaspár a 13 éves lányát. A szülők a közeli szigetre vitték a problémás lányt, majd fogták magukat és elmentek. Ezzel akarták megnevelni őt, illetve bizonyítani neki, hogy az élet nehéz.

A fiatal lányt állítólag halászok találták meg a kínai Shandong tartomány partjainál lévő szigeten, miután anyukája és apukája oda vitte. A kínai média széles körben beszámolt a nem mindennapi esetről.

A tinédzser lány állítólag otthagyta az iskolát, és semmi mást nem csinált csak a szobájában heverészett. Ez egyáltalán nem tetszett a szülőknek, ezért úgy gondolták, életre szóló leckét adnak neki. Nem akarták, hogy az iskolás lány elpazarolja az egész életét és elszalasszon olyan lehetőségeket, melyek jobb jövőt biztosítanak számára.

Végső elkeseredésükben és kétségbeesésükben döntöttek amellett, hogy az ominüzus szigetre viszik. A szülők a Rushan City partjainál lévő szigetre vitték, de állítólag egy túlélési szakértő is velük tartott, aki felügyelt a lányra.

2 nap múlva a lány jelzett a közeli halászoknak, akik azonnal hívták a rendőrséget. A rendőrök kiérkezése után a tini állítólag azt mondta, hogy haza akar menni.

“A szüleim erre a szigetre hoztak, hogy megtanuljam, miként élhetem túl a napokat. Csak vizen és kekszen éltem. Képtelen voltam tüzet gyújtani.” – mondta a 13 éves lány.

A rendőrség felkutatta a lány szüleit és mondták nekik, hogy azonnal vigyék haza a gyereküket.

Arról egyelőre nincs információ, hogy ez az eset milyen mélyen érintette a fiatal lányt, és a szülők elértek-e vele bármi változást. Amint többet tudunk frissítjük a cikkünket.

Ti tennétek ilyet a saját gyereketekkel?

Ezek is érdekelhetnek