2022 július 5 kedd
KezdőlapEgészségEgy testépítő feleségül vett egy guminőt, azonban a hűtlen volt hozzá, ezért...

Egy testépítő feleségül vett egy guminőt, azonban a hűtlen volt hozzá, ezért most elválnak

-

Minden embernek megvan a maga “heppje”. Mindenki kedvel valamit, mindenki szeret valamit. Ki ezt, ki amazt. Vannak azonban rendkívül furcsa fétisek. Egyes ázsiai országokban nem meglepő, ha valaki a párnáját veszi feleségül. Európában azonban ez nem egy megszokott dolog.

Jurik Tolocsko egy kazah testépítő, akinek egyre nagyobb hírneve van az interneten. Nem a kigyúrt testalkata miatt, hanem a felettébb szokatlan párkapcsolatai okán. Szerelmi élete a szilikon babák körül forog.

2019 decemberében eljegyzett egy gumibabát, aki (Jurij szerint) boldogan igent mondott. A testépítő azt állítja, hogy megmentette Margót (így nevezi a babát) attól,, hogy pincérnőként kelljen dolgoznia.

Együtt jártak moziba, éttermekbe, a műanyag baba rengeteg ajándékot kapott tőle. Még egy plasztikai műtéten is átesett és napokig kötszereket viselt az arcán. Jurij azonban végig mellette volt.

8 hónapos kapcsolatuk után a férfinek elege lett. Sajnos nem tartozik a leghűségesebb partnerek közé. A kapcsolatuk elhidegült és a férfi elhagyta a szilikon szerelmét.

A testépítő meglehetősen kifejező karakter. Instagramján az izmaival büszkélkedik, és néha nőnek öltözik. Ehhez még hozzájön a szilikon babák iránti rajongása is. Rajongói lélegzetvisszafojtva követték a Margóval megélt házasságot.

Margo sajnos egy idő után “tönkrement”. Eltört, hogy pontosabbak legyünk. Ezt a traumát a férfi nem tudta kezelni és új szerelmet keresett magának.

Most Lunával és Lolával él. Jurij szerint a két baba is szerelmes egymásba. Egy igazi édeshármasban él.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek