2023 június 8 csütörtök
KezdőlapEmberekEgy tetovált orvos története, aki bebizonyítja, hogy tényleg nem a borítója alapján...

Egy tetovált orvos története, aki bebizonyítja, hogy tényleg nem a borítója alapján kell megítélni a könyvet

-

Cikkünk mai főszereplője egy 31 esztendős orvos, akit Sarah Gray-nek hívnak. Ő az élő bizonyítéka annak, hogy nem szabad a borítója alapján megítélni a könyvet. Sarah azzal vívta ki mindenki figyelmét, hogy ő a legtöbb tetoválással rendelkező orvos. Kreatív önkifejezése miatt nem lesz kevésbé jó orvos, sőt épp ellenkezőleg, van mikor furcsa megjelenése az, ami segít neki, hogy a betegekkel jobban megértse magát.

02 30

Dr. Sarah Gray a legszínesebb ausztrál orvos, akit valaha a hátán hordott a világ. A fiatal nő az Adelaide Kórházban dolgozik Ausztráliában és jó úton halad afelé, hogy ügyes és híres ortopéd sebész hírnevet szerezzen. Az Ausztrália / Új-Zéland Inked Magazine címlapján is szerepelt már, s most több ezer követővel rendelkezik Instagramon.

03 30

Sarah modellkedéssel is foglalkozott miközben az Adelaide-i Egyetem orvostanhallgatója volt. A tavalyi év során diplomázott le és egyből munkát kapott a fent említett kórházban, ahol gyakornoki idejét töltötte. Már gyerekként nagyon érdeklődött az orvostudomány iránt, mert édesapja is orvos volt. Ő lett a legnagyobb példaképe és ezért is választotta ezt a hivatást.

04 26

Dr. Gray 16 évesen csináltatott először tetoválást, ám annyira átesett a ló túloldalára, hogy arcán kívül gyakorlatilag minden testrészét varratok díszítik. Sarah nem gondolta volna, hogy ilyen sok tetoválást fog csináltatni, mert eredetileg csak egyetlen egyet szeretett volna, mely egy fontos időszakot szimbolizált. Később rájött, hogy kreatív módon is kifejezheti magát és így lett a tetoválás szerelmese.

05 29

Sarah arról is mesélt, miként befolyásolják tetoválásai a munkáját. „Néha az emberek ledöbbennek, mikor meglátnak de a fiatalok egészen jól kezelik.

06 26

Az orvostudományban elhelyezkedőknek tilos másokat sértő tetoválásokat viselni, ám Sarah egyik varrata sem tartozik azok közé. Igaz a magánpraxisban és az állami kórházban eltérő szabályok uralkodhatnak, de egyik helyen sem zavaró ez a fajta imádat. Amikor Sarah dolgozik, akkor csak karjain és nyakán látszanak a varratok.

07 26

Dr. Gray azt is elárulta, hogy megjelenése miatt kollégái még soha nem viselkedtek megkülönböztető módon, mivel az orvostudományban az első és legfontosabb az, hogy mennyire vagy jó szakember. Néhány magas rangú kollégával folytatott beszélgetés után, jóváhagyták, hogy először végezhessen el egy műtétet. A magasabb beosztásban dolgozók sem szeretnék, ha megjelenése miatt bármiféle negatív benyomás érné.

08 22

Annak ellenére, hogy a munkahelyén nem közösítik ki az nem jelenti, hogy máshol sem. Elmesélte, hogy egyszer el akartak menni a férjével ebédelni, ám megjelenésük miatt arra kérték őket, hogy hagyják el a helyszínt. A fiatal orvost nagyon meglepte, hogy a mai világban még mindig a megjelenésük alapján ítélik meg őket az emberek.

09 22

Sarah az egyik legfeltűnőbb modell az ausztrál tetoválásközösségben és élő példája annak, hogy tetoválásokkal tarkított testtel is lehet valaki jó szakember. Elképzelhető, hogy egy nap nagy sebész hírében áll majd.

10 21

Ebből is látszik, hogy nem kell feladni az egyedi önkifejezést egy komoly munkáért. Hallottál már hasonló inspiráló történeteket? Ha igen oszd meg velünk.

Ezek is érdekelhetnek