2022 május 22 vasárnap
KezdőlapEmberekEgyre több lány hagyja abba a szőrtelenítést, most egy képregényen keresztül el...

Egyre több lány hagyja abba a szőrtelenítést, most egy képregényen keresztül el is magyarázzák hogy miért

-

Jamie Squire egy nagyon ügyes és tehetséges illusztrátor, ki általában saját életéből ihletet merítve készíti el rajzait. A tapasztalatait beleszövi a kis műveibe, még akkor is, ha nem ő róla van szó, hanem teljesen más emberekről. Ezzel csak a véleményét szeretné megosztani. Hiszen mindenkinek joga van kinyilvánítani azt, amire gondol.

Jelenleg a szőrtelenítéssel kapcsolatban vannak neki saját gondolatai, amit a lejjebb lévő kis képregényben el is mesél nektek. Jamie is azok közé a nők közé tartozik, aki egyáltalán nem szeret szőrteleníteni. Ennek eredményeképpen készítette ezeket a rajzokat, amik bemutatják, hogy hogyan is élnek a szőrüket meghagyó nők. Mind a mai napig elítélik azokat, akik nem borotválják, epilálják vagy gyantáztatják magukat. Pedig a szőrrel voltaképpen nincs is semmi probléma, hiszen természetünknél fogva van. Ezek inkább csak elvi és társadalmi kérdések. Természetesen azzal sincs semmi probléma, ha valaki szereti szőrteleníteni a lábát, viszont míg a selymes lábú nőket nem szólják meg, addig a hosszabb testszőrrel rendelkezőket igen.

Íme a történet, ami egy átlagos nyaraláson kezdődött.

Először nem volt könnyű emberek közé menni

Ezek a nők kezdetben nem érezhették jól magukat…

… a sok kritizálás miatt.

A két naponta történő borotválkozásba már teljesen bele lehet unni.

Minden kezdet nehéz, az emberek nem mindig fogadják el az új dolgokat.

A bökős borostáktól nincs is rosszabb.

Ha jól belegondolunk, ha isten azt akarta volna, hogy sima lábunk legyen, akkor úgy is teremtett volna minket.

Ez itt Jamie lába, aki négy hónapja nem borotválta le a lábát. Elmondása szerint ő nyitott az új dolgok felé, és nem fordít hátat semminek.

Ezek is érdekelhetnek