2022 június 25 szombat
KezdőlapEmberekEgyütt él feleségével, ex feleségével és ex felesége feleségével egy férfi, de...

Együtt él feleségével, ex feleségével és ex felesége feleségével egy férfi, de nem ez a legdurvább családjukban

-

Az utóbbi években elég sok érdekes cikket találtunk az interneten, melynek tartalma teljesen ledöbbentett minket. Ilyen volt például az ikerpár, akik nemcsak, hogy egy fedél alatt élnek, egy ágyban alszanak és megosztják a ruhákat egymással, de még ugyanahhoz a férfihoz is mennek hozzá. A másik hasonlóan bizarr történet pedig az volt, mikor egy 40-es éveiben járó édesapa, egy évvel idősebb lánnyal járt, mint a saját lánya. Hab a tortán, hogy már együtt is éltek, sőt a lányok legjobb barátnőkké váltak.

Mai posztunkban egy még érdekesebb csapatot hoztunk el nektek, akik a TLC “Te, én és az exem” című műsorában szerepeltek. A róluk szóló részt Amerikában már leadták, de hazánkban csak szeptembertől lehet megtekinteni. Jennifer és Josh Rappahahn 5 teljes éven át éltek házasságban, ám végül úgy döntöttek, jobb, ha külön utakon folytatják tovább életüket. Ennek egyik oka az volt, hogy Jennifer rájött a nőkhöz vonzódik.

A válás kimondása után Jennifer nem sokkal később megismerkedett Chantellal, akivel össze is házasodtak, ám Josh sem tétlenkedett sokáig, mivel ő is újra nősült. Joshnak egyébként két gyermeke van a 11 éves Jace és a 5 éves Mikaela. Jace, a Jenniferrel, míg Mikaela a Daniellel kötött házasságából született.

Mivel Jennifer és felesége, Chantel is szerettek volna közös gyermeket, ezért megkérték Josht, hogy legyen a donor a mesterséges megtermékenyítéshez. Exférje bele is ment, így Chantel áprilisban szülte meg Camila nevű lányukat.

Mivel ennyire bensőséges családi viszonyban vannak, ezért mind a két pár úgy döntött, hogy egy fedél alatt fog élni. Jelenleg Floridában élnek, s elindították saját TikTok fiókjukat, melyet már több mint 40 ezren követnek.

Jennier egyszer úgy nyilatkozott:

“Chantellal imádjuk a kislányunkat. Nem lehetünk elég hálásak Joshnak és Daniellenek, hogy segítettek nekünk családot alapítani. Mindennap ápolni fogjuk a kapcsolatunkat és egy családdá verbuválódunk. Amikor megtudtuk, hogy lányunk lesz, Mikaela azt mondta, hogy hívjuk Michellenek. Természetesen ez lett a középső neve. Camila tökéletesen beilleszkedett a vegyes családunkba és izgatottan vágunk bele újabb és újabb kalandokba.”

Josh és én nem tudtuk visszatartani érzelmeinket, amikor először találkoztunk Camilával. Nagyon megterhelő volt Chantel számára a terhesség és a szülés, de amint megtudtuk, hogy mindenki jól van és mindenki egészséges, megnyugodtunk.” – mondta Danielle, Josh felesége.

A vegyes család gyakran oszt meg videókat a közösségi médiában. Vannak, akik furcsán állnak a kapcsolatukhoz és nem értik, hogy tudnak így élni.

Te mit gondolsz tudnál így élni a volt partnereddel és annak családjával?

Ezek is érdekelhetnek