2022 június 25 szombat
KezdőlapCelebEgyüttlét függő volt, ezért nem barátkozhat férfiakkal a gyönyörű színésznő

Együttlét függő volt, ezért nem barátkozhat férfiakkal a gyönyörű színésznő

-

Brianne Davis színésznő őszintén beszélt és mesélt arról, hogy régen megszállottja volt az együttléteknek. Sajnos még mindig nem barátkozhat férfiakkal, mert fél, hogy visszaesik a túl nagy kísértés miatt. A színésznő többször meg is csalta a partnereit, mert nem tudott megálljt parancsolni magának.

Egy podcast keretein belül beszélt arról, hogy akkor jött rá, hogy segítségre van szüksége, mikor két férfival volt párkapcsolatban úgy, hogy ők nem is tudtak egymásról. Korábban mindenkivel kacérkodott, akit az élet az útjába sodort.

“Két éven át volt két barátom, akik nem tudtak egymásról és azt hitték monogám kapcsolatban élek velük. Olyan sokat hazudtam, hogy már nem bírtam ezért kiszálltam a kapcsolatokból.”

Brianne éveken át járt egy sráccal, de a kapcsolatuk utolsó két évében titokban mással is kapcsolatot létesített. Folyamatosan hazudott nekik, hogy mindkettőt megtartsa és átélhesse mind a szerelem, mind az együttlét adta örömöket. Tökéletes partnert formált magának a két férfi kombinációjával, mivel az egyik anyagi biztonságot tudott neki nyújtani, a másik pedig nyitott volt, de nemcsak az ágyban, hanem barátilag is.

Brianna saját tapasztalatait felhasználva írt egy könyvet, amiben leírta, hogy már 13-14 évesen érezte, hogy ez az érzés rabul ejtette.

“Azt hiszem fiatal koromban olyan filmeket láttam, amiket nem kellett volna. Többször megnéztem a Rómeó és Júliát, ahol láttam a főszereplő hátsóját és egyéb kompromittáló testrészét. Akkor azt hittem az az igazi szerelem.

A nyolcadik osztályban volt egy barátom, aki felém sétált és megcsókolt. Az egész testem lángolni kezdett. Ez volt az a pillanat, ami beindította az egészet és üldözni kezdtem az érzést. Ez volt a vég kezdete.”

Brianne elismerte, hogy amint elkezdett járni egy fiúval csak addig tartott, ameddig fellángolást érzett. Amint alábbhagyott már repült is tovább a következő emberhez. Miután rájött, hogy segítségre van szüksége, elment egy szakemberhez, aki megállapította, hogy a színésznő megszállottja az együttléteken alapuló kapcsolatoknak.

Ezt követően Brianne egy nyolclépcsős terápiás programot kezdett el, mellyel képes volt leküzdeni a problémáját. Most már több, mint 10 éve “józan”, s az erőfeszítéseiért még kitüntetést is kapott.

“Még mindig nem lehetnek férfi barátaim, hála a régi szokásaimnak. A pincérekkel sem tudok beszélni, mert valószínű azonnal elkezdenék kacérkodni velük.”

A színésznő 2015 óta házasságban él Mark Gantt színésszel, akitől született egy kisfia, Davis Nolan. Teljes mértékben elkötelezett férje iránt emellett pedig még mindig jár a terápiás programokra. Története megosztásával abban reménykedik, hogy segíthet és inspirálhat másokat akik hasonló cipőben járnak, mint Ő.

“Nagyon boldognak és egészségesnek érzem magam, már nem fantáziálok úgy, mint régen. Korábban azt gondoltam, hogy ez a fajta élet titkok és hazugságok nélkül unalmas lesz, de nagyot tévedtem.”

Ismersz olyat, aki hasonló cipőben jár, mint Brianne?

Ezek is érdekelhetnek