2022 november 27 vasárnap
KezdőlapEgészségEldurvult a nászéjszaka. A 18 éves menyasszony nem élte meg a reggelt

Eldurvult a nászéjszaka. A 18 éves menyasszony nem élte meg a reggelt

-

Tragédia a nászéjszakán. Életük legboldogabb napjának kellett volna lennie, ehelyett drámai véget ért.

Az esküvő egy pár életében az egyik legszebb nap. Egy fordulópont. Azt szokták mondani, hogy aznap kezdődik a hátralévő életük első napja. Vagy a közös életük első napja. Az embereknek különböző elképzeléseik vannak a nagy nappal kapcsolatban. Milyen legyen a ruha? Milyen legyen a dekoráció? Mi legyen a vacsora? Hány embert hívjunk meg? Ki gondoskodjon a zenéről? Na meg aztán az este a szerelmes pár számára egy kellemes nászéjszakával kell zárulnia. Nem? Hát nem minden esetben.

Néha a pár elképzeléseben nem egy romantikus, kellemes nászéjszaka szerepel, hanem valami egyedi. Nyilván alkoholból és tudatmódosítókból nem szokott hiány lenni. Manapság mindenki próbálja egy kicsit felütni a partyt.

A mámorító éjszaka során a 18 éves menyasszony rosszul lett és elájult.

A férje azonnal segítségért rohant a szomszédokhoz, közben a mentőt is hívta. Azonban a mentők csak nem akartak megérkezni. A 29 éves vőlegény úgy döntött, hogy taxit hív. Tájékoztatta a kórházat is arról, hogy öntudatlan feleségét saját maga fogja bevinni.

A taxisofőr megérkezett, azonban a lehetséges jogi következményektől való félelem miatt nem volt hajlandó segíteni neki. Egy másik taxis is hasonlóan reagált. A kétségbeesett férfi ismét hívta a mentőket.

Ennek eredményeképp a menyasszony csak egy óra múlva kapott orvosi segítséget. Az asszonynak légzési problémái voltak és szívrohamot diagnosztizáltak nála. Sajnos már a kórházba menet meghalt.

A boncolás során kiderült, hogy a nőnek korábban hörghurutja volt. A testén nem találtak erőszakra utaló jeleket. Következésképpen a halálát “balszerencsének” tekintették.

A 29 éves özvegy teljesen megtört. A férfi elmondta a helyi médiának, hogy még abban sem biztos, hogy képes lesz a közös otthonukban tovább élni. Egy ilyen tragédia átélése után biztos nem könnyű tartani magunkban a lelket.

Ezek is érdekelhetnek