2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEgészségEldurvult az esküvő. A tanú féltékenységből leszúrta a párját

Eldurvult az esküvő. A tanú féltékenységből leszúrta a párját

-

Az tragédiával végződő esküvői parti tavaly augusztusban történt, de az ezzel kapcsolatos vizsgálatokat most zárták le.

2020. augusztus 22-én D. Karolina és élettársa Piotr J. tanúk voltak a barátaik esküvőjén. Az eseményre Marki-ban került sor és két napos buli volt. Az esküvői vendégek beszámolói szerint Karolina betegesen féltékeny volt a párjára. Ideges volt, ha más nőkkel beszélt és ilyenkor kitört belőle egy agresszív, vulgáris stílus.

Végül Karolinát felkértél, hogy hagyja el a helyszínt mert csak elrontja a hangulatot. A nő lelépett, de egy kis idő után visszatért. Aztán fogott egy kést és leszúrta a párját. Az eset azért is különleges mert szinte mindenki más-más változatát hallotta a történteknek. Mást mondtak a mentősöknek, mást a rendőröknek. Nem volt egyszerű kideríteni, hogy mi az igazság.

Az alperes azt állította, hogy vitatkozott a párjával aztán kiment mosdóba. Miután visszatért Piotr maga ellen fordította a kést és a saját szívébe szúrta. A nő megpróbálta megmenteni a férfit. Kivette a kést a sebből és próbálta megállítani a vérzést. Még az a kést is megmutatta a rendőröknek, amellyel végzett magával a férfi.

A rendőröknek azonban komoly kétségeik voltak ezzel a történettel kapcsolatban. Észrevették, hogy a kést korábban megmosták és a lakás is ki lett takarítva az eset után. Ezt sem Karolina, sem az ifjú pár nem tudta megmagyarázni.

A kinevezett szakértő sem tudta megerősíteni a történteket. Szerinte a ekkora csapást nem tudott volna magának mérni. A saját szívünkbe beleszúrni egy hatalmas kést, nem könnyű feladat. Ezenkívül megállapították, hogy Piotr testét mozgatták, melyre Karolina egyedül nem lett volna képes. Véres foltokat találtak a padlón és a felmosó vödrön is, mely egyértelművé tette, hogy a lakást kitakarították az eset után.

Végül Karolina bűnüsnek vallotta magát, de tagadta, hogy a szándékosan tette. Elmagyarázta, hogy véletlenül szúrta meg élettársát, amikor megpróbálta kiragadni a kezéből az éles kést. Azt nem ismerte el, hogy kitakarította a helyszínt. Csak annyit, hogy egy pólóval letörölte az áldozat testét és felhívta a fiatal házaspárt, akik megmozgatták a holttestet. Csak a menyasszony ismerte el, hogy részben törölte a nyomokat, de az ő verziója sem passzol a nyomozók által gyűjtött bizonyítékokhoz.

A bizonyítékok alapján Karolina egy 28 cm-es pengéjű kés felét az áldozat testébe szúrta, főként a szívét károsítva.

A menyasszonyt nem tartóztatták le. Tavaly augusztus óta azonban már ő is börtönben van. Karolinát életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek