2022 július 1 péntek
KezdőlapEgészségElégedetlen volt a frizurájával ezért lelőtte a fodrászát

Elégedetlen volt a frizurájával ezért lelőtte a fodrászát

-

Úgy tűnhetne, hogy egy fodrász munkája viszonylag biztonságos, de kiderült, hogy egy elégedetlen ügyfél akár halálos fenyegetést is jelenthet.

Drámai jelenetek zajlottak vasárnap reggel a törökországi Kilis város egyik fordászatában. A szalon tulajdonosa Ali Osman Karabalik, a megszokott módon dolgozott. Soha, senkinek nem volt panasza a munkájára.

Egyszer csak egy Yahya B. nevű férfi lépett be a szalonba. Az ember elégedetlen volt a frizurával, amit a Karabalik csinált a fiának. A két férfi között veszekedés alakult ki. Yahya azt állította, hogy a fodrász elcsúfította a fiát.

A férfit először sikerült megnyugtatni, és rávenni, hogy hagyja el a szalont. A megnyugvás nem tartott sokáig, ugyanis hamarosan újra megjelent.

Amikor Yahya visszatért, már egy fegyvert tartott a kezében és leadott egy lövést a fodrászra. Közelről lőtt, a mentők azonnali kiérkezésének ellenére már nem tudták megmenteni a férfi életét.

Az elégedetlen ügyfélből gyilkos lett.

Yahya elmenekült a szalonból, de a rendőrség hamar a nyomára bukkant és letartóztatták.

Egyébként hasonló eset történt Texasban két évvel ezelőtt. Egy 13 éves fiú hazaért a fodrászatból, de a szülőknek nem tetszett a frizurája ezért visszamentek a szalonba, hogy a fodrász korrigálja. Meg is történt, de ennek ellenére veszekedés tört ki a fodrász és az apa közt. Végül három lövés is eldörrent. Mindez a gyermek szeme láttára. Szerencsére akkor sikerült megmenteni a fodrász életét.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek