2022 július 1 péntek
KezdőlapDivat"Elegem lett abból, hogy elhíztam." - 40 kilót fogytam és azóta az...

“Elegem lett abból, hogy elhíztam.” – 40 kilót fogytam és azóta az emberek teljesen másképpen bánnak velem.

-

Az elhízás egy nagyon komoly probléma a világban. Számos komoly betegség okozója lehet, nem beszélve a lelki eredetű gondoktól. Igazából ez a kettő kéz a kézben jár. Egy lelki trauma okozhat túlevést, ami végül egy örök körforgássá alakul, melyből nagyon nehéz szabadulni és nem is mindenkinek sikerül. Hatalmas erő kell hozzá. Vannak olyanok, akiknek sikert és megosztják a tapasztalataikat, hogy ezzel is bíztassák embertársaikat arra, hogy vegyék kezükbe a sorsukat.

Leneah Morrison a TikTok-on osztotta meg tapasztalatait azzal kapcsolatban, hogy megunta azt, hogy elhízott és egy intenzív edzésprogramba kezdett.

Egy éve már a konditerem törzsvendége. Szigorú és egészséges diétát folytat, mely hihetetlen átalakuláshoz vezetett.

A lány TikTok videókban mutatja be átalakulását. Közel negyven kilótól szabadult meg. Ez megdöbbentette az embereket. Igazából rá sem lehet ismerni.

Sok kíváncsiskodó arról faggatta, hogy érez-e különbséget a többi ember viszonyulásában hozzá? A válasza 100% IGEN volt.

Észrevette, hogy egyre inkább megbámulják őt az emberek. Nagyon örült neki. Persze, nem volt minden zökkenőmentes. A fogyásnak megvannak a maga hátulütői is. Ilyenek a hajhullás és a laza bőr.

A lányt egyébként a laza bőr nem zavarja. Az első nagy lépés 110 kilóról 90-re lefogyni. Ekkor már érezte, hogy jó úton halad és még egy kicsi kitartásra van szüksége.

És akkor most jöjjenek a képet arról, hogy miként fest a lány jelenleg.

A fogyásának trükkje a kalóriadeficit volt. Vagyis több kalóriát égetett el, mint amennyit bevitt.

Nagyon inspiráló ilyet látni. Hatalmas elhivatottság kell hozzá, de az eredmény önmagáért beszél.

Íme pedig egy videó az átalakulásról.

@leneahmorrison -40kg #weightlossjourney #weightlosstransformation #fyp #foryoupage #gym #fitness ♬ son original – isaac.syl

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek