2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEgészségElfogták a 69 éves nőgyógyászt, aki eléggé "pajzán módon" kezelte a pácienseit.

Elfogták a 69 éves nőgyógyászt, aki eléggé “pajzán módon” kezelte a pácienseit.

-

Sok nő tart attól, hogy nőgyógyászhoz menjen. Kényes téma ez. Sokan feszélyezve érzik magukat attól, hogy egy idegen férfi -még ha orvos is- nézegesse és hozzáérjen. Ez a történet senki kedvét nem fogja meghozni hozzá.

A 68 éves nőgyógyász intim kapcsolatba lépett a betegeivel. Így “kezelte” őket.

A 68 éves férfi, Giovanni Miniello Olaszország-szerte ismertté vált, miután kiderült, hogy milyen kezelést kínál a pácienseinek. Miniello azt állította, hogy meg tudja gyógyítani a HPV-t, amely a méhnyakrák kialakulásáért felelős. Felajánlotta a nőknek, hogy intim kapcsolatot létesít velük egy nem szokványos kezelés részeként. Miniello azzal érvelt, hogy azon kevés férfiak közé tartozik, akiket “beoltottak”, és képesek antitesteket továbbítani a “légyott” során.

Az esetre akkor derült fény, amikor egy 33 éves nőnek ajánlotta fel az extrém kezelést. A vizsgálati eredmények, azonban nem jelezték a HPV jelenlétét. A férfi azonban erősködött, hogy ő a fertőzés tüneteit látja a betegen. Magyarán egy kis légyottra buzdította, amivel majd kigyógyítja.

A nőgyógyász javaslata annyira megdöbbentette a nőt, hogy úgy döntött, elmeséli történetét egy oknyomozó és szatirikus műsor készítőjének. Kitalálták, hogy provokációt hajtanak végre. Megkértek egy színésznőt, hogy egyeztessen időpontot a nőgyógyásszal. Miniello természetesen neki is felajánlotta az extrém kezelést. Azzal érvelt, hogy nagyon sok nőt sikerült meggyógyítania, akik nekik köszönhetik, hogy nem lettek rákosak és boldog anyaként élnek tovább.

A színésznő egy szállodai szobában egyeztetett időpontot egy nőgyógyászhoz. A “Le Iene” műsor stábja megjelent, és már fehérneműben találta a nőgyógyászt.

“Ezt a nők gyógyulásáért teszem” – mondta a nőgyógyász

“Sok nőt megmentettem. Mindenki, akivel kapcsolatba kerültem negatív teszteredményt kapott.” – folytatta

Bevallása szerint már gyakornok kora óta ajánlotta a betegeknek ezt a “terápiát”. Igazat mondott, mert sok nőgyógyász által “kezelgetett” nő jelentkezett a műsor adása után. Az ügyészség vette át az ügyet.

Miután kitört a botrány, és egész Olaszország (és a világ) értesült a nőgyógyász tevékenységéről, maga Miniello kérte, hogy töröljék az orvosok listájáról.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek