2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekElhunyt a koronavírusban szenvedő híresség. Halála előtt felvett egy megrázó videót

Elhunyt a koronavírusban szenvedő híresség. Halála előtt felvett egy megrázó videót

-

Indiában jelenleg is tombol a koronavírus járvány és elképesztően sokan hunynak el nap mint nap. Ahhoz, hogy megértessük milyen súlyos is a helyzet, fontos megosztanunk, hogy az országban másodpercenként négy ember fertőződik meg és harminc másodpercenként egy hal meg. Sajnos azonban a statisztikák nem minden esetben tükrözik a zord valóságot, ugyanis a az indiai szegény emberek otthon, a négy fal között vesztik életüket.

A május 12-én közzétett információk szerint 250 000 ember halt meg Indiában a Covid miatt. Ez egy túlnépesített ország, amely számos problémával küzd. A kórházakban nincs oxigén és nem megfelelő az orvosi ellátás sem. A kórházak túlzsúfoltak és akiknek nincs elegendő pénzük, vagy a legszegényebb területeken élnek esélyük sincs arra, hogy normális ellátást kapjanak. Ideiglenes kórházakat hoznak létre, amelyekben önkéntesek segítenek. Tűzoltók és orvostanhallgatók is részt vesznek a segítségnyújtásban.

Akármennyi szegény ember él ebben az országban akadnak olyan személyek, akiknek halála nem marad észrevétlen. Az egyik ilyen személy Rahul Vohra híres színész és vlogger. A 35 éves férfi a koronavírus szövődményei miatt halt meg.

A férfi érezte, hogy ha nem kap megfelelő ellátást, akkor vége az életének. Pontosan ebből kifolyólag kért jobb ellátást, de nem kapta meg. Halála előtt egy megrázó felvételt készített a kórházi ágyában fekve, s megosztotta az Indiában zajló eseményeket.

A színész a felvételen az indiai kórház ellátására panaszkodott, majd hozzátette, hogy az orvosok nem reagáltak a segítségkérésekre. Egy órába telt mire az orvos odaért hozzá. Megjegyezte azt is, hogy az indiai kórházak oxigénhiánnyal küzdenek.

Amikor megpróbálta hívni az ápolókat, ők sem mentek oda. Körülbelül egy órán keresztül senki sem nézett rá.

Legutóbbi Facebook-bejegyzésében Rahul azt írta, hogy valószínű jobb állapotba lenne, ha jobb orvosi ellátásban részesülne. Egy idő után viszont megérezte, hogy közeleg a vég. Megérzései sajnálatos módon nem csaltak, ugyanis röviddel a videó rögzítése után meghalt. A felvételt felesége osztotta meg a közösségi oldalakon.

Íme a felvétel. (Hindi nyelv ismerete előny)

Ezek is érdekelhetnek