2022 július 3 vasárnap
KezdőlapCelebElhunyt Csóré Béla, a mulatós zene koronázatlan királya - Így búcsúzik tőle...

Elhunyt Csóré Béla, a mulatós zene koronázatlan királya – Így búcsúzik tőle L.L. Junior

-

Csóré Béla nevét még azok is ismerik, akik nincsenek annyira otthon a zene világában. Béla szó szerint a magyar mulatós zene koronázatlan királya volt, aki pikk-pakk fel tudott dobni egy-egy bulit. Rengetegen szerették őt és szerették a dalait.

Sajnos azonban a sors és az élet nem válogat, s azokat az embereket ragadja el, akikre a legkevésbé számítunk. A zenész mindössze 53 évesen távozott az élők sorából egy agyvérzésnek köszönhetően. Felfoghatatlan, hogy mennyire fiatalon távozott. Barátait, kollégáit és családját is teljesen megrendítette vasárnapi halálhíre.

L.L. Junior is megrendült a hír hallatán, már csak azért is mert rettenetesen tisztelte és csodálta a zenész munkásságát. Olyan kiváltságos helyzetben volt, hogy a barátjának mondhatta magát.

Junior egy megható Facebook bejegyezésben beszélt róla, hogy nem is olyan rég, még közös dalokat akartak felvenni, tervezgették a nyári munkákat. Még Burai Krisztiánnal is felvették a kapcsolatot, hogy együtt dolgozhassanak…erre most…

“Isten veled Barátom 🙏
Lezárult egy korszak. Egy igazi Legenda, ikon távozott. Ő maga volt a zene . A 80as évektől napjainkig. Felejthetetlen dalokkal, amik generációk szívébe íródtak. Szerencsés vagyok, hogy a barátja lehettem. Sokat mulattunk együtt, és mindig kölcsönös tisztelettel voltunk egymás felé. Pár hónappal ezelőtt azt terveztük, hogy megcsináljuk a régi dalait együtt, el is mentünk Burai Krisztiánhoz és felvettünk vagy 4-5 dalát, amit együtt – es külön Burai/Csore/LLJunior – terveztünk kiadni majd, új 2021es hangzásban, modern köntösben. Most megígérem nektek, hogy hamarosan jönni fog egy ilyen dal majd. De most teljesen magam alatt vagyok, és nem értem hogy ilyen fiatalon (53!) és ilyen gyorsan hogy mehetett el! Szótlan vagyok és nehéz, keserű a szívem!😔 Isten veled hékám! Nem felejtünk soha!!!”
– állt L.L. Junior bejegyzésében.

Isten veled Barátom 🙏 Lezárult egy korszak. Egy igazi Legenda, ikon távozott. Ő maga volt a zene . A 80as évektől…

Közzétette: L.L. Junior – 2021. február 14., vasárnap

Őszinte részvétünk az egész családnak a barátoknak! Legyen neki könnyű a föld!

Ezek is érdekelhetnek