2022 augusztus 17 szerda
KezdőlapHírekElhunyt Juice WRLD - A 21 éves rapper a reptéren esett össze

Elhunyt Juice WRLD – A 21 éves rapper a reptéren esett össze

-

Juice WRLD, a fiatalok körében rendkívül népszerű rapper életének 21. évében tragikusan, fiatalon elhunyt.

A zenész éppen a chicagói reptérre érkezett, amikor hirtelen egy roham tört rá, azonnal összeesett, a szájából vér folyt, állították a szemtanúk. A mentőket azonnal értesítették, a sztárt kórházba szállították.

A kórházban azonban már nem tudták megmenteni az életét, a rapper információk szerint agyvérzést kapott. Az okát nem sikerült még kideríteni.

Juice WRLD december másodikán ünnepelte 21. születésnapját, a zenei világ is most kezdte megismerni a nevét. Debütáló albuma, a Goodbye & Good Riddance tavaly jelent meg, legnépszerűbb videoklipje eddig közel 400 millió megtekintésnél tart. Hazánkban is koncertezett már februárban, Nicki Minaj-zsal lépett fel a Papp László Budapest Sportarénában. A Billboard Music Awards díjátadó gálán őt választották meg az év legjobb új előadójának még idén májusában.

A tragikus hír hallatán elárasztották az elhunyt sztár közösségi oldalát a részvétnyilvánítások: “Nyugodj békében, és legyen könnyű neked a föld, te megváltoztattad a világot és ennyi emberre hatással voltál. Őrületes ez az élet.”, “Miért hunynak el a legendák ilyen fiatalon?”, “Még mindig nem hiszem el, hogy itt hagytál bennünket, hiányozni fogsz!”, “Az élet egyáltalán nem igazságos, nagyon szeretünk téged.” – fogalmaztak rajongói.

Ezek is érdekelhetnek